Καλιφόρνια: Γυναίκα μπήκε σε McDonald’s και ζήτησε να τη σώσουν από τον άνδρα που την περίμενε στο αυτοκίνητο

McDonald`s, βοήθεια, Γυναίκα, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Παραμονές Χριστουγέννων μία γυναίκα μπήκε στο κατάστημα των McDonald’s στο Λόντι της Καλιφόρνιας και κίνησε προς το ταμείο. Ταραγμένη και τρομαγμένη ζήτησε διακριτικά από τους υπαλλήλους βοήθεια, παρακαλώντας τους να καλέσουν την αστυνομία και να δώσουν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου της, όπου την περίμενε ένας άνδρας που κακοποιούσε συστηματικά.β

Αφού χρησιμοποίησε το μπάνιο, η γυναίκα προσποιήθηκε πως έκανε παραγγελία για να κερδίσει χρόνο. Ο δράστης που βρισκόταν απ’ έξω με το αυτοκίνητο τη διέταξε να μπει αμέσως στο όχημα και να παραγγείλουν από το drive thru.

Μόλις έφτασαν έξω από τον υπάλληλο στο drive thru, η γυναίκα ξαναέκανε νόημα με τα χείλη της σχηματίζοντας τη λέξη “βοήθεια”.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί που είχαν φτάσει στο σημείο ανταποκρινόμενοι στο τηλεφώνημα, έμπαιναν από την μπροστινή πόρτα στο κατάστημα. Η ταμίας έδειξε προς το μέρος που βρισκόταν η γυναίκα με τον άνδρα.

Η γυναίκα καθόταν στη θέση του οδηγού και ο συνοδηγός-δράστης της έδινε εντολές, όταν οι αστυνομικοί βγήκαν από το McDonald’s και ζήτησαν από το θύμα να κάνει στην άκρη και να σβήσει την μηχανή.

Όπως προέκυψε αργότερα, εκείνη την ημέρα ο Eduardo Valenzuela είχε υποχρεώσει τη γυναίκα να επισκεφτούν την οικογένειά του και την απειλούσε πως, αν δεν τον υπάκουγε, θα την πυροβολούσε με καραμπίνα.

Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου βρέθηκε μια κλεμμένη καραμπίνα που κατασχέθηκε. Ο άνδρας προφυλακίστηκε για εγκληματικές απειλές, κλοπή και παράνομη κατοχή και οπλοφορία.

Η εγγύηση για την αποφυλάκισή του πριν τη δίκη ορίστηκε στα 360.000 δολάρια, ποσό που δεν πλήρωσε κανείς.

Πηγή: philenews/news247.gr