Καρκινοπαθής κερδίζει 1 εκατ. ευρώ στο Λόττο, το θαύμα όμως είναι άλλο

894d35bh ΚαναδαΣ, καρκινοπαθηΣ, κερδοΣ, λεφτα, ΛΟΤΤΟ

Όταν ο χρηματικός μποναμάς δεν είναι αυτό που σου αλλάζει τη ζωή

Μια Καναδή που μάχεται εδώ και καιρό τον καρκίνο στο μαστό είδε την τύχη να της χαμογελά, και μάλιστα δύο φορές.

Η Diane Bishop εργάζεται, όταν της το επιτρέπει η υγεία της, σε πολυκατάστημα, αν και πλέον θα παραιτηθεί από τη δουλειά της, καθώς το οικονομικό το έλυσε κερδίζοντας 990.000 ευρώ στο Λόττο.

Τα χρήματα δεν θα πάνε μάλιστα σε εξαλλοσύνες, αλλά στα απολύτως απαραίτητα, όπως το να πληρώσει μια πειραματική θεραπεία για τον καρκίνο, καθώς παρά την προχωρημένη κατάστασή της, οι αγωγές φαίνονται να αποδίδουν.

Κι αυτό είναι το μεγάλο κέρδος για την ίδια! Όπως είπε στο CBC News: «Αυτά τα χρήματα δεν είναι για να αγοράσω ένα νέο σπίτι ή να κάνω ταξίδια, είναι για την επιβίωσή μου. Μπορώ να επιβιώσω τώρα, όπως και τα παιδιά μου μπορούν να επιβιώσουν».

p0755ozb

Με τα λεφτά θα αποπληρώσει τόσο το δικό της στεγαστικό δάνειο όσο και του γιου της, αλλά και θα υποβληθεί σε μια πανάκριβη πειραματική θεραπεία στο Τορόντο. Και παρά το γεγονός ότι ο καρκίνος που την κατατρώει είναι στα τελευταία του στάδια, η ίδια ανταποκρίνεται ικανοποιητικά στις χημειοθεραπείες, αυτό που η ίδια αποκαλεί «δεύτερο θαύμα».

Η Diane ήθελε να σταματήσει τη δουλειά από πέρυσι, τα επιδόματα που θα έπαιρνε όμως ίσα που κάλυπταν τη δόση του στεγαστικού δανείου. Η ίδια είχε βγει μάλιστα στο CBC και τον Οκτώβριο για να διηγηθεί τα οικονομικά της προβλήματα και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τη βοηθήσουν μέσω δωρεών.

Πλέον δεν έχει να ανησυχεί τουλάχιστον για τα λεφτά, κάτι που θα της επιτρέψει να επικεντρωθεί απερίσπαστη στη θεραπεία της. «Είναι τετάρτου σταδίου», λέει για τον καρκίνο του μαστού, «αλλά δεν εγκαταλείπω. Θα δώσουμε κι αυτή τη μάχη»…