Κτήνος «Πατέρας» στην Τουρκία ξυλοκόπησε άγρια το 3 μηνών παιδί του απλά επειδή έκλαιγε – Συνελήφθη από τις αρχές – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Τουρκία από την υπόθεση ακραίας κακοποίησης ενός μωρού 3 μηνών από τον πατέρα του στο Γκαζαντιέπ, η οποία έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ένα βίντεο που παγώνει το αίμα και κάνει τον γύρο των τουρκικών ΜΜΕ δείχνει τον Yunus Göç να ξυλοκοπά άγρια το παιδί απλά και μόνο γιατί κλαίει.

Σύμφωνα με το haberturk.com, η σκληρή σκηνή κατεγράφη από κάμερα κινητού που είχε αφήσει κρυφά ανοιχτή η μητέρα του μωρού, πριν φύγει από το σπίτι.

Στο κλιπ που προκαλεί σφίξιμο στο στομάχι, το μωράκι ακούγεται να κλαίει σπαρακτικά ενώ ο πατέρας του το χτυπά με λύσσα στο κορμάκι του και στο κεφάλι. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τοπικού μέσου, η κακοποίηση τελείωσε μόνο όταν η μητέρα επέστρεψε τελικά σπίτι και άρπαξε από τα χέρια του κτήνους το μωρό τους. Το παιδάκι μεταφέρθηκε με εγκεφαλική αιμορραγία στο νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας του συνελήφθη.

Η μητέρα, Semra Goc, δήλωσε σε δημοσιογράφους με δάκρυα στα μάτια ότι δεν έχει καταφέρει να κοιμηθεί εδώ και μέρες και ότι η επιθυμία της είναι ο σύζυγός της να λάβει τη μέγιστη δυνατή τιμωρία. «Να του επιβληθεί η μεγαλύτερη ποινή και να πάει στη φυλακή. Δεν πρέπει ποτέ να βγει από εκεί» δήλωσε η μητέρα του άτυχου παιδιού.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στην Τουρκία. Σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικών Υπηρεσιών αναφέρει ότι ο δράστης συνελήφθη και ότι θα υπάρξουν ενέργειες ώστε να τιμωρηθεί υποδειγματικά.

protothema.gr

Ροη Ειδησεων

Επ.Αμμοχώστου: Ύβριζε και απειλούσε μέσω τηλεφώνου – Kαταζητείται 38χρονος (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φωτογραφίες υπόπτου, ο οποίος καταζητείται σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κακόβουλων, ενοχλητικών και απειλητικών τηλεφωνικών…

22 Μαΐου, 2024

Η ΠΑΣΥΚΙ στηρίζει τη διεκδίκηση των νοσηλευτών για στελέχωση

Η Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Ιατρών, με ανακοίνωση της, εκφράζει τη στήριξή της στη δίκαιη, όπως…

22 Μαΐου, 2024

ΥΠΑΜ: Ομαλά και χωρίς προβλήματα η κατάταξη της ΕΣΣΟ 2024

Ομαλά και χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η διαδικασία κατάταξης της Εκπαιδευτικής Σειράς Στρατεύσιμων Οπλιτών (ΕΣΣΟ) 2024…

22 Μαΐου, 2024

Διάλεξη για φάσμα του Αυτισμού στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σωτήρας

Αυτή την Παρασκευή 24 Μαΐου και ώρα 11:00 π.μ. στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Σωτήρας (Κέντρο Κοινωνικών…

22 Μαΐου, 2024

Κύπρος: Παιδάκι έχασε την όραση από παιχνίδι λείζερ

H Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ ήρθε πρόσφατα αντιμέτωπη με ένα θλιβερό συμβάν,…

22 Μαΐου, 2024

Γρηγόρης Σάββα: Συμμετέχει στον αγώνα τριάθλου στην Αυστρία για ενίσχυση του Σωματείου Αυτισμού Αμμοχώστου

Ο Γρηγόρης Σάββα πρόκειται να λάβει μέρος στο διασημότερο αγώνα τριάθλου IRONMAN στην Αυστρία, στις…

22 Μαΐου, 2024