Μάνατζερ εστιατορίου βiασε 14χρονη υπάλληλο στο ψυγείο του εστιατορίου

Μάνατζερ εστιατορίου βiασε 14χρονη υπάλληλο στο ψυγείο του εστιατορίου

Εφιάλτης έγινε η δουλειά για μια ανήλικη κοπέλα

Ποινή φυλάκισης έως και 60 χρόνια αντιμετωπίζει ένας μάνατζερ fast food εστιατορίου στη Μινεσότα των ΗΠΑ, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας 14χρονης υπαλλήλου. 

Η ανήλικη έπιασε δουλειά στο fast food το καλοκαίρι του 2018. Στη Μινεσότα επιτρέπεται ανήλικοι 14 και 15 ετών να εργάζονται για λίγες ώρες, σε συγκεκριμένες δουλειές.

Οι δυο τους άρχισαν να επικοινωνούν με μηνύματα στο Snapchat τον Νοέμβριο, σύντομα όμως ο 24χρονος άρχισε να φλερτάρει τη 14χρονη, ενώ αρκετές φορές προσπάθησε να τη φιλήσει, όπως εκμυστηρεύτηκε το κορίτσι στις Αρχές. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο Otero-Albertorio άρχισε να γίνεται φορτικός, ζητώντας της να κάνουν σεξ. Εκείνη όμως ήταν αρνητική, καθώς -όπως του έλεγε- ήταν πολύ μικρή και δεν ήθελε να τον βάλει σε μπελάδες λόγω της ηλικίας της.

Ένα βράδυ του Δεκεμβρίου, ο 24χρονος της ζήτησε να τον βοηθήσει με κάποια πράγματα στο μεγάλο ψυγείο του fast food και εκεί άρχισε να την αγγίζει σε ευαίσθητα σημεία και να της λέει πως θέλει να κάνουν σεξ. Εκείνη αρνήθηκε και τότε ο Otero-Albertorio κατέβασε το παντελόνι της και τη βiασε, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά.

Όπως μάλιστα είπε στην κατάθεσή της η 14χρονη, δεν ήταν η πρώτη φορά που αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά, καθώς της είχε επιτεθεί στην αποθήκη του fast food, στο αυτοκίνητό του και στο σπίτι του.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου προχώρησε άμεσα στη λύση της συνεργασίας του με τον μάνατζερ, τονίζοντας σε ανακοίνωσή του: «Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ασφάλεια των πελατών μας και των υπαλλήλων μας και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο μάνατζερ δεν εργάζεται πια στον οργανισμό μου».

Ο 24χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή, όπου κρατείται με εγγύηση ύψους 100.000 δολαρίων και η δίκη του είναι προγραμματισμένη για τις 22 Φεβρουαρίου.

Πηγή