Με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Kevin Hart

Μετά από τροχαίο

crash two copy Kevin Hart, Τροχαίο

Θύμα τροχαίου έπεσε ο ηθοποιός Kevin Hart, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στην πλάτη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνιας ο 40χρονος ηθοποιός ήταν συνεπιβάτης στο Plymouth Barracuda 1970, που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο του Μαλχόλαντ, στην κομητεία του Λος ‘Αντζελες.

Το αυτοκίνητο, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αναποδογύρισε στέλνοντας τον ηθοποιό και τον 28χρονο οδηγό Jared Black στο νοσοκομείο.

Στο τροχαίο τραυματίστηκε ελαφρά και το 31χρονο μοντέλο Rebecca Broxterman. Ο οδηγός δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Την είδηση του τροχαίου δημοσίευσε το TMZ.

Ο Kevin Hart, ηθοποιός, κωμικός και σεναριογράφος, είναι γνωστός από τους ρόλους που ερμήνευσε στις ταινίες «Jumanji: Καλώς Ήρθατε στη Ζούγκλα» ή «Κέντρο Ευφυΐας».

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας τον περασμένο Δεκέμβριο όταν επιλέχθηκε από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου για να παρουσιάσει την τελετή απονομής των ‘Οσκαρ του 2019. Εκείνος όμως αρνήθηκε την πρόταση μετά τις πιέσεις και τις επικρίσεις που δέχτηκε για παλιά μηνύματά του στο Twitter που είχαν χαρακτηριστεί ομοφοβικά.

Πηγή