Μέσι για Λεβαντόφσκι: «Άξιζες κι εσύ Χρυσή Μπάλα»

Αναγνώρισε ιπποτικά την αξία του μεγάλου του αντιπάλου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

03ee17a7079cb9a2d8e2c8fb4210b5df κόσμος, Ποδόσφαιρο

Στις δηλώσεις του για την απονομή της Χρυσής Μπάλας, ο Λιονέλ Μέσι αναγνώρισε ιπποτικά την αξία του μεγάλου του αντιπάλου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ιπποτικός ο Λιονέλ Μέσι, αναφέρθηκε στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στις δηλώσεις του, λίγο μετά την κατάκτηση της 7ης Χρυσής Μπάλας στην καριέρα του: «Είναι απίστευτο που βρίσκομαι ξανά εδώ. Δεν ήξερα τι μπορεί να συμβεί κι όμως είμαι και πάλι εδώ. Θέλω να συνεχίσω να μάχομαι απέναντι στις προκλήσεις, δεν ξέρω πόσος χρόνος μου μένει ακόμα, αλλά ελπίζω να είναι αρκετός γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου στη Μπαρτσελόνα, στην Παρί και στην Αργεντινή. Μου έλειπε κάτι και φέτος αυτό έπαψε να ισχύει.

Κατάφερα να ολοκληρώσω ένα όνειρο και αυτό το βραβείο ήρθε για αυτό που καταφέραμε στο Copa America. Είναι μια ξεχωριστή βραδιά. Είναι τιμή μου να μάχομαι απέναντι στον Λεβαντόφσκι, ήσουν ο νικητής της Χρυσής Μπάλας πέρσι και το France Football έπρεπε να σου δώσει το βραβείο. Ήσουν απλά νικητής και θα έπρεπε να έχεις στο σπίτι σου τον τίτλο», ήταν τα λόγια του Αργεντινού άσου.

sdna.gr