Μεξικό: 32χρονο μοντέλο πέθανε μετά από πλαστικές επεμβάσεις

Η μητέρα δύο παιδιών φέρεται να πέθανε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή ενώ ήταν στο δωμάτιο ανάνηψης

Elena Carolina Sada Sandoval 1 CEN Μεξικό, ΜΟΝΤΕΛΟ, ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Ένα 32χρονο μοντέλο από το Μεξικό πέθανε αιφνιδίως μετά από πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Η άτυχη κοπέλα από την πόλη Κοαουίλα, είχε ταξιδέψει στο Νουέβο Λέον για να υποβληθεί σε νέα αισθητική επέμβαση στη μύτη αλλά και σε λιποαναρρόφηση, στο νοσοκομείο Obispado Specialist Medical Center.

Η μητέρα δύο παιδιών φέρεται να πέθανε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή ενώ ήταν στο δωμάτιο ανάνηψης. Η οικογένεια της θα περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, τα οποία θα καθορίσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, πριν απευθύνει κατηγορίες σε κάποιον.

Ο Μεξικανός υπουργός υγείας δήλωσε ότι οι αρχές θα περιμένουν να ολοκληρωθεί η έρευνα πριν δώσουν στοιχεία για την τραγωδία.

1 4 Μεξικό, ΜΟΝΤΕΛΟ, ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Ένας φίλος που έφθασε στην κλινική για να τη μεταφέρει σπίτι της ενημερώθηκε για τον θάνατό της και αμέσως ενημέρωσε την οικογένειά της, η οποία ζήτησε έρευνα για ενδεχόμενο ιατρικό λάθος ή αμέλεια που στοίχισαν τη ζωή της 32χρονης.

Η Σάντα Σαντοβάλ ήταν και σχεδιάστρια και εκπροσωπούσε τη χώρα της σε αρκετές διεθνείς διοργανώσεις, όπου ξεχώριζε με τα σχέδιά της και τις επιρροές της μεξικανικής καταγωγής της.

2 4 Μεξικό, ΜΟΝΤΕΛΟ, ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Δεύτερο περιστατικό σε έναν χρόνο
Ένα αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και πέρσι όταν μία κτηματομεσίτης από το Ντάλας, του Τέξας είχε ταξιδέψει στο Μεξικό για πλαστική χειρουργική επέμβαση και πέθανε.

Η οικογένειά της ισχυρίζεται ότι ένας γιατρός έβαλε αναισθησία σε λάθος μέρος και την οδήγησε σε καρδιακή προσβολή, η οποία είχε ως αποτέλεσμα θανατηφόρα εγκεφαλική βλάβη, αναφέρει το Fox News.

Η οικογένεια της Laura Avila δήλωσε ότι ήταν υγιής πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη μύτη και επέμβαση αντικατάστασης εμφυτευμάτων στήθους.

Πηγή: reporter