Μητέρα πήγε τον γιο της στο σχολείο ντυμένη έτσι, την ξεφτίλισαν δημοσίως αλλά τους απάντησε αναλόγως

Γονείς κατακεραύνωσαν μητέρα που εμφανίστηκε με σορτσάκι στο σχολείοΤο πώς θα ντυθεί ο καθένας μας αποτελεί μία καθαρά προσωπική του επιλογή

mitera pige ton gio tis sto scholeio ntymeni etsi tin xeftilisan dimosios alla toys apantise analogos ΜΗΤΕΡΑ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΝΤΥΣΙΜΟ, ΣΧΟΛΕΙΟ

Γονείς κατακεραύνωσαν μητέρα που εμφανίστηκε με σορτσάκι στο σχολείο

Το πώς θα ντυθεί ο καθένας μας αποτελεί μία καθαρά προσωπική του επιλογή που οφείλει να γίνει σεβαστή. Ωστόσο, μία μητέρα δέχθηκε σφοδρά πυρά από γονείς στο σχολείο του γιου της, λόγω της αποκαλυπτική της εμφάνισης.

Η γυναίκα έφτασε στο σχολείο να αφήσει τον γιο της, φορώντας ένα κοντό ροζ σορτσάκι που αναδείκνυε τις καμπύλες της.

Εκτός από τις επικρίσεις ότι το ντύσιμό της «δεν ταίριαζε στο σχολικό περιβάλλον», μία άλλη μητέρα την μαγνητοσκόπησε κρυφά, χωρίς τη συναίνεσή της ανεβάζοντας το βίντεο στο Facebook, ασκώντας της κριτική.

618 ΜΗΤΕΡΑ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΝΤΥΣΙΜΟ, ΣΧΟΛΕΙΟ

Τα πλάνα της Βανέσα Μεντίνα και του γιου της τραβήχτηκαν στο σχολείο αυτή την εβδομάδα στο στην πόλη Σάντα Κρουζ ντε λα Σιέρα της Βολιβίας.

Το σύντομο βιντεάκι, το οποίο γυρίστηκε από έναν άλλο γονέα του οποίου το παιδί πηγαίνει επίσης στο σχολείο και δείχνει τη Βανέσα να βγαίνει από το αυτοκίνητο και να αφήνει το παιδί της στην είσοδο.

Καθώς η Βανέσα γυρίζει για να ξαναμπεί στο αυτοκίνητό της, η γυναίκα που τραβάει το βίντεο σχολιάζει ότι τα ρούχα είναι «ακατάλληλα» για να τα βλέπουν μικρά παιδιά.

Οι εικόνες έγιναν viral αλλά η μητέρα απάντησε αναλόγως

619 ΜΗΤΕΡΑ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΝΤΥΣΙΜΟ, ΣΧΟΛΕΙΟ

Η αδιάκριτη μητέρα είπε επίσης ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η Βανέσα φόρεσε κάτι αποκαλυπτικό πηγαίνοντας το παιδί της σχολείο.

Το βίντεο του μοντέλου, η οποία έχει κερδίσει στον διαγωνισμό Miss Fitness στη Βολιβία, ενώ εκτός από fitness model εργάζεται και ως δικηγόρος, έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν και άλλοι γονείς συμφώνησαν ότι «τα ρούχα ήταν ακατάλληλα για σχολείο».

Η Βανέσα ωστόσο δεν έκανε πίσω και μέσω των social media επέκρινε όσους προσπαθούν να την ντροπιάσουν για τα ρούχα της.

«Ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους όσοι έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, σημάδια στοργής και εκτίμησης με τόσο όμορφα λόγια και με υπερασπίστηκαν στα social media για εκείνο το βίντεο που έγινε viral με κακές προθέσεις εναντίον μου που τράβηξε η μητέρα. Η γυναίκα αυτή ήθελε να με δυσφημήσει, να μιλήσει με τέτοια περιφρόνηση για μένα και να εκθέσει τον τετράχρονο γιο μου χωρίς να ξέρει ότι αυτό είναι έγκλημα. Τα σχέδιά της δεν πήγαν όσο καλά ήθελε. Είχε τις χειρότερες προθέσεις ανεβάζοντάς το και εκθέτοντάς με, αναφερόμενη σε εμένα έτσι. Αλλά αυτή η ανάρτηση δεν αφορά αυτή τη γυναίκα, είναι για να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου.

Είμαι μια καλή μαμά που εργάζεται σκληρά και φροντίζω τον γιο μου με όλη την αγάπη στον κόσμο και δεν κάνω τίποτα κακό σε κανέναν. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν ξέρουν ότι έχω μια καρδιά γεμάτη αγάπη και αξίες», είπε η ίδια.

https://www.instagram.com/p/CUYDcJ_JPXe/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CZhDFqpOABg/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CZk72oDMgzN/?utm_source=ig_web_copy_link

via: Enimerotiko