Μυστήριο με το θάνατο 33χρονου πολυεκατομμυριούχου – Κατέρρευσε λίγη ώρα αφού πάρταρε σε πριβέ κλαμπ

Ο μεγιστάνας Vivek Chadha είχε παντρευτεί μόλις πριν 2 μήνες με ένα 29χρονο μοντέλο

millionaire 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ, κόσμος, Λονδίνο, Ξενοδοχεία

Ένα θρίλερ διαδραματίζεται τα τελευταία 24ωρα στο Λονδίνο μετά τον μυστηριώδη θάνατο ενός 33χρονου μεγιστάνα λίγες ώρες αφού είχε επιστρέψει από πάρτυ σε πριβέ κλαμπ της αγγλικής πρωτεύουσας. Ο νεαρός πολυεκατομμυριούχος μεγιστάνας ακινήτων Vivek Chadha πέθανε μυστηριωδώς μόλις οκτώ εβδομάδες αφότου παντρεύτηκε σε μια πολυτελή τελετή των Σιχ την αγαπημένη του Stuttee Chaddha.

Ο 33χρονος είχε στενούς δεσμούς με το Συντηρητικό Κόμμα και διηύθυνε τον Όμιλο Nine, αξίας πολλών εκατομμυρίων λιρών, ο οποίος είχε εκτεταμένα ξενοδοχειακά και ιδιοκτησιακά συμφέροντα.

millionaire 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ, κόσμος, Λονδίνο, Ξενοδοχεία

Ο Chadha κατέρρευσε σε περιοχή του κεντρικού Λονδίνου τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγες ώρες αφότου εθεάθη να παρτάρει στο πριβέ νυχτερινό κέντρο το βράδυ του Σαββάτου.

Μόλις πριν από δύο μήνες, ο Chadha παντρεύτηκε το 29 ετών μοντέλο, σε μια λαμπερή τελετή στο πεντάστερο ξενοδοχείο JW Marriott Grosvenor House, στο Park Lane του Λονδίνου, που κορυφώθηκε μετά από μια εβδομάδα εορτασμών.

millionaire 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ, κόσμος, Λονδίνο, Ξενοδοχεία

Συντετριμμένη η σύζυγός του

Μιλώντας αποκλειστικά στη Daily Mail η χήρα του δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτό που συνέβη. Είμαι σε σοκ και ακόμα προσπαθώ να το καταλάβω.

«Παντρευτήκαμε μόλις πριν από οκτώ εβδομάδες και ήταν όμορφα. Τώρα πρέπει να αντιμετωπίσω την απώλεια της αγάπης της ζωής μου. Είμαι άναυδη και καταρρακωμένη».

millionaire 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ, κόσμος, Λονδίνο, Ξενοδοχεία

Είναι πιθανό να γίνει νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του 33χρονου Chadha, δεδομένης της ηλικίας του και ότι δεν φαινόταν να έχει κανένα γνωστό υποκείμενο πρόβλημα υγείας. Πηγές ωστόσο της οικογένειάς του ανέφεραν ότι ο θάνατός του προήλθε από φυσικά αίτια.

 

via: Newsbeast