Ντέβιν Πάτρικ Κέλεϊ: Ο “ανατριχιαστικός” μακελάρης του Τέξας (ΦΩΤΟ)

ntebin patrik kelei o anatrixiastikos makelaris tou teksas

Συνολικά 26 ανθρώπους, ανάμεσά τους και παιδιά, σκότωσε ο 26χρονος Κέλεϊ στην εκκλησία στο Τέξας. Περιγράφεται ως “ήσυχος” άνθρωπος αλλά και “περίεργος” και “τρελός”.

Ο Κέλεϊ εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής μέσα σε μαύρα ρούχα και αλεξίσφαιρο γιλέκο. Στα χέρια του κρατούσε ένα ημιαυτόματο όπλο AR-15. Πριν λίγες ημέρες είχε αναρτήσει στο Facebook φωτογραφία του όπλου συνοδευόμενη από τη λεζάντα “είναι μια κακιά σκύλα“. 

upl59fffa079f8a4
 

Αν και το προσωπικό του προφίλ έχει έχει διαγραφεί, αποθηκευμένες εικόνες τον απεικονίζουν να ποζάρει με δυο μικρά παιδιά.

upl59fffa3cf1417
 

“Είχε ένα ή δύο παιδιά, ήταν μάλλον κανονικός αλλά ήταν ήσυχος και τέλος φαινόταν λίγο καταθλιπτικός”, λέει ο Πάτρικ Μπόις, ένας από τους παλαιούς συμμαθητές του 26χρονου μακελάρη. «Ήταν ο πρώτος άθεος που είχα γνωρίσει» πρόσθεσε.

“Έλεγε πάντα ότι όσοι πιστεύουν στο Θεό ήταν ανόητοι και προσπαθούσε να προωθήσει την αθεΐα” έγραψε στο Facebook μια άλλη συμμαθήτριά του, η Νίνα Ρόζε Νάβα.

upl59fffa7ada6e3
 

“Ήταν περίεργος αλλά ποτέ τόσο περίεργος. Πάντα ανέβαζε πράγματα για την αθεΐα και μετά έβαζε φωτογραφίες του εαυτού του με το παιδί του”, αναφέρει τρίτος συμμαθητής του Κέλεϊ.

Απαντώντας σε ένα από τα σχόλια της Νάβα όπου εξέφραζε την επιθυμία να επιστρέψει στο Τέξας, ο Κέλεϊ φέρεται να είχε γράψει ότι “το Τέξας δεν είναι καλύτερο”. “Ήταν σαν να μην του άρεσε το Τέξας. Πάντα με ανατρίχιαζε αλλά ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο” πρόσθεσε η ίδια.

Το στρατιωτικό του παρελθόν 

Ο Κέλεϊ είχε υπηρετήσει στην πολεμική αεροπορία για τέσσερα χρόνια, από το 2010 έως το 2014 όταν και αποτάχθηκε. Όπως έγινε γνωστό, επιτέθηκε στη σύντροφο και το παιδί του. Μάλιστα, είχε εκτίσει ποινή κάθειρξης 12 μηνών σε στρατιωτική φυλακή

Ο 26χρονος ζούσε στην πόλη Νιου Μπράουνφελς σε απόσταση περίπου 56χλμ. από το Sutherland Springs. 

upl59fffb45bc5c9
 

 

 

Πηγή: TheToc