Πέντε απίστευτα bars σε όλο τον κόσμο για να απολαύσεις ένα… ποτό!

3 e1531207592761 κόσμος

Υπάρχουν πολλά σπουδαία bars σε αυτόν τον κόσμο, όμως στην πραγματικότητα μόνο κάποια από αυτά μπορούν να σας προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία. Είτε βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού, είτε πάνω σε έναν βράχο, μερικά bars -εκτός από απίθανα ποτά- μπορούν να σας «κόψουν» την ανάσα από το πρώτο κιόλας λεπτό. Τα παρακάτω πέντε bars θα σας κάνουν να γυρίσετε τον κόσμο με την πρώτη ευκαιρία που θα σας δοθεί. Κι όλα αυτά για… ένα ποτό!

Fragrances, Βερολίνο (Γερμανία)

Το bar Fragrances βρίσκεται μέσα στο Ritz Carlton του Βερολίνου και έχει δημιουργηθεί για να σας κάνει να ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά. Οι επισκέπτες του προσκαλούνται να δοκιμάσουν μερικά από τα πιο ωραία ποτά της πόλης, βασισμένα σε διάσημα αρώματα από τον Giorgio Armani και τον Bulgari μέχρι και τον Salvatore Ferragamo.

2 κόσμος

 

Sossovlei Lodge, Sesriem (Ναμίμπια)

3

Το Sossosvlei Lodge βρίσκεται στην παλαιότερη έρημο του κόσμου, στη Ναμίμπια, και είναι έτοιμο να σας προσφέρει μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία. Μπορείτε να απολαύσετε Νοτιοαφρικανικά κρασιά και γερμανικές μπύρες, ακριβώς δίπλα από την άγρια φύση της ερήμου, κι αυτό είναι κάτι που δεν έχετε την ευκαιρία να βλέπετε κάθε ημέρα.

Sunland Baoab Tree Bar, Limpopo (Νότια Αφρική)

4

Πώς θα αντιδρούσατε εάν σας λέγαμε ότι μπορείτε να επισκεφτείτε ένα bar που βρίσκεται μέσα σε ένα… δέντρο; Διότι, αυτό δεν είναι παραμύθι, αλλά η πραγματικότητα της Νότιας Αφρικής. Μπορείτε πλέον να γίνεται κυριολεκτικά, ένα με τη φύση, καθώς στο Sunland Baobab Tree Bar, θα πιείτε το ποτό σας μέσα σε ένα δέντρο που είναι χιλιάδων ετών.

Jeff’s Cellar, Ιαματικά Λουτρά Bajarin (Μαλαισία)

5

Μετά το δέντρο που έχει μεταμορφωθεί σε bar, έρχεται το ιδιωτικό κελάρι στις ιαματικές πηγές του Banjaran Hotsprings Retreat στην Μαλαισία. Το Jeff’s Cellar μπορεί να σας προσφέρει εξαιρετικό κρασί  και μια μοναδική εμπειρία μέσα σε μια σπηλιά εκατομμυρίων ετών με πραγματικά εντυπωσιακούς σταλακτίτες.

Rick’s Cafe, Negril (Τζαμάικα)

6

Ένα beach bar που δεν μοιάζει με κανένα, βρίσκεται στη Τζαμάικα και θέλει τους επισκέπτες του να… πηδούν στο νερό! Το Rick’s Cafe στο Negril, είναι διάσημο πλέον, για τα απαράμιλλα ηλιοβασιλέματα και τη φανταστική του τοποθεσία ακριβώς πάνω στον γκρεμό.