Πόλεμος Ουκρανία: Μητέρα σκότωσε τον έναν της γιο και πήγε να πνίξει τον άλλον για να μην τους κακοποιήσουν

Γυναίκα δολοφόνησε τον γιο της, καθώς ανησυχούσε μη τυχόν η «ρωσική κυβέρνηση πάρει τα παιδιά της και τα κακοποίησει».

polemos oykrania mitera skotose ton enan tis gio kai pige na pnixei ton allon gia na min toys kakopoiisoyn δολοφονία, ΗΠΑ, ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όπου γυναίκα δολοφόνησε τον γιο της, καθώς όπως δήλωσε στις αρχές, ανησυχούσε μη τυχόν η «ρωσική κυβέρνηση πάρει τα παιδιά της και τα κακοποιήσει».

Τον γύρο του κόσμου κάνει η τραγική είδηση, όπου μητέρα σκότωσε τον 8χρονο γιο της και προσπάθησε να πνίξει τον άλλον με την ίδια στη συνέχεια να επιχειρεί να αυτοκτονήσει. Η Ναταλία Χίτσκοκ με καταγωγή από τη Ρωσία, σύμφωνα και με τον άνδρα της είχε επηρεαστεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η ίδια το τελευταίο διάστημα λόγω των εξελίξεων ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τι υποστήριξε η μητέρα στις αρχές για τη δολοφονία του γιου της

Όπως η ίδια ανέφερε στην Αστυνομία, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, ανησυχούσε πως «η ρωσική κυβέρνηση επρόκειτο να πάρει τα παιδιά της και να τα κακοποιήσει» ενώ ανέφερε πως «οι άνθρωποι την έβλεπαν ως Ρώσο κατάσκοπο».

Η ίδια ομολόγησε τη δολοφονία του 8χρονου Όλιβερ, που τον στραγγάλισε, καθώς ένιωθε, όπως ανέφερε, πως αυτή ήταν η μόνη επιλογή που είχε ώστε να μην τον κακοποιήσουν και ήθελε να βάλει «τέλος στα βάσανά της με τα ίδια της τα χέρια».

Συγκεκριμένα στις 30 Μαρτίου η αστυνομία στο Ουισκόνσιν δέχθηκε μία κλήση για ένα παιδί που δεν είχε τις αισθήσεις του. Ο άλλος γιος της οικογένειας είδε τον αδερφό του αναίσθητο και από τις φωνές του ξύπνησε ο πατέρας του. Παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν με το 8χρονο παιδί να πεθαίνει δύο ημέρες αργότερα.

Σύμφωνα με τη NY Post ο σύζυγος της γυναίκας δήλωσε πως «ανησυχούσε για την ψυχική κατάσταση της Χίτσκοκ καθώς έβλεπε στην τηλεόραση τον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας». Η 41χρονη γυναίκα μετά την πράξη της, πήρε υπερβολική δόση χαπιών και προσπάθησε να αυτοκτονήσει με ένα μαχαίρι.

via: Enimerotiko