Ψαράς πάλευε να βγάλει ψάρι που… τελικά ήταν λευκός καρχαρίας (Βίντεο)

Ένας άντρας από τη Νέα Ζηλανδία με έκπληξη ανακάλυψε ότι κάτω από το καλάμι υπήρχε ένα μεγάλο ψάρι

psarassss1201 καρχαρίας, λευκός, Νέα Ζηλανδία, ψάρι

Ένας άντρας από τη Νέα Ζηλανδία είχε πάει για ψάρεμα παρέα με τους φίλους του στην ακτή Bay of Plenty και με έκπληξη ανακάλυψε ότι κάτω από το καλάμι υπήρχε ένα μεγάλο ψάρι. Μετά από αρκετά λεπτά μάχης για να βγάλει το ψάρι, διαπίστωσε ότι επρόκειτο για έναν λευκό καρχαρία.

«Την προηγούμενη μέρα ήμουν μαζί με την σύντροφό μου για καγιάκ στο ίδιο σημείο. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο εδώ, παρά μόνο μωρά σφυροκέφαλους ή φαλαινοθήρες. Ήταν μια συναρπαστική εμπειρία. Όσοι είδαν τον καρχαρία σοκαρίστηκαν καθώς σε αυτό το σημείο κολυμπούσαν πριν λίγο καιρό. Ήταν αρκετοί ντόπιοι που είπαν ότι δεν είχαν δει ποτέ λευκό καρχαρία», είπε ο ψαράς.

Ο καρχαρίας πήδηξε έξω από το νερό και σόκαρε τον κόσμο που ήταν εκεί. Φαινόταν νεαρής ηλικίας από το μέγεθός του, αλλά ήταν αρκετά δυνατός για να καταφέρει να διαφύγει. Το περιστατικό έγινε μερικές μέρες αφού οι Αρχές προειδοποίησαν για πιθανές επισκέψεις καρχαριών.

«Αν επισκέπτεστε τον ωκεανό, πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί για το τι συμβαίνει γύρω σας και να κολυμπάτε όπου υπάρχουν περιπολίες ναυαγοσωστών. Μην κολυμπάτε μόνοι σας», ανέφερε ο εμπειρογνώμονας του Τμήματος Προστασίας της θάλασσας της Νέας Ζηλανδίας.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gazzetta.gr