Σκηνές φρίκης: Αιμοβόρα σκυλιά κατασπάραξαν 7χρονο

Μάταια αποδείχθηκε η προσπάθεια της μητέρας να τον σώσει

EA35A090 BE57 4F28 838B 08687FAF71E4

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα αγοράκι επτά χρονών στο Αϊντάχο των ΗΠΑ, όταν δέχθηκε επίθεση και κατασπαράχτηκε από αγέλη σκύλων. Η μητέρα του επέζησε και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Φορτ Χολ. Τέσσερα σκυλιά -δύο ράτσας ροτβάιλερ και δύο ημίαιμα- επιτέθηκαν στο μικρό αγόρι που είχε βγει στον δρόμο έξω από το τροχόσπιτο όπου έμενε, για να παίξει.

Τα σκυλιά ανήκαν στους ανθρώπους, στο τροχόσπιτο της οποίας διέμενε η οικογένεια Ισλάς. Ο Κελάν βγήκε για μία στιγμή στον δρόμο όταν, ύστερα από λίγα λεπτά, η μητέρα βρήκε τ5ο παιδί της ξαπλωμένο μπρούμυτα στο έδαφος με το σώμα του να γίνεται βρώση στα δόντια των αιμοβόρων σκύλων.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, εκείνη έτρεξε στο σημείο, μπήκε στη μέση και ξάπλωσε πάνω στον γιο της, προκειμένου να δεχθεί αυτή τις δαγκωματιές των ζώων προστατεύοντας τον 7χρονο… Αλλά δεν τα κατάφερε.

Αμέσως ο Κελάν και η Έμιλι Ισλάς μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Ιατρικό Κέντρο «Portneuf» με το αγοράκι να διαπιστώνεται νεκρό.

Οι τοπικές αρχές έκαναν ευθανασία στα σκυλιά εφαρμόζοντας τον ισχύοντα νόμο για τον έλεγχο των ζώων της περιοχής.

ΠΗΓΗ: protothema.gr