Τα χάλια του έχει το «Φιλαράκι» Μάθιου Πέρι σε πρόσφατες φωτογραφίες (εικόνες)

Ο Μάθιου Πέρι έσπασε για λίγο την καραντίνα και εθεάθη σε δρόμο τους Λος Άντζελες με αρκετά παραπανίσια κιλά, ατημέλητος και αγνώριστος.

matthew perry

Ο Μάθιου Πέρι έσπασε για λίγο την καραντίνα και εθεάθη σε δρόμο τους Λος Άντζελες με αρκετά παραπανίσια κιλά, ατημέλητος και αγνώριστος.

O φακός των παπαράτσι έπιασε τον Μάθιου Πέρι να σπάει για λίγο την καραντίνα, σε μια σπάνια έξοδό του στους δρόμους τους Λος Άντζελες.

Η εικόνα του ηθοποιού που έγινε γνωστός μέσα από το ρόλο του «Τσάντλερ» στη θρυλική σειρά «Φιλαράκια», φαίνεται ότι ανησύχησε τους θαυμαστές του. Ντυμένος με ένα μαύρο μπλουζάκι, ένα καρό πουκάμισο και μπλε παντελόνι με πράσινα sneakers, ο Πέρι (όπως και πολλοί από εμάς) φαίνεται ότι έβαλε κάποια παραπανίσια κιλά κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ωστόσο αυτό που θορύβησε τους φαν δεν είναι το ατημέλητο look, αλλά ότι ο ηθοποιός μοιάζει να περπατάει στο δρόμο κουρασμένος και χαμένος στις σκέψεις του.

Ας ελπίσουμε ότι το παρακάτω θέαμα οφείλεται στο ότι ο Πέρι έχει κουραστεί από τον εγκλεισμό και πως έχει αποφασίσει απλά να ζήσει χαλαρά τη ζωή του χωρίς να ενδιαφέρεται καθόλου για την εικόνα του, και όχι στο ότι περνάει (πάλι) δύσκολες στιγμές.

https://www.instagram.com/p/B_f_hGwHG7j/?utm_source=ig_embed

Θυμίζουμε ότι το 1997 εθίστηκε σε ένα πολύ ισχυρό παυσίπονο ύστερα από ατύχημα που είχε με το τζετ σκι του. Ενώ έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια και για τη μάχη του με τον εθισμό στο αλκοόλ κατά τη διάρκεια του σόου, έχοντας παραδεχθεί πως θυμάται ελάχιστα πράγματα από τα γυρίσματα τριών ολόκληρων σεζόν των «Friends».

Σε σχετικές του δηλώσεις στο Hollywood Reporter μιλώντας για τα μαθήματα που έχει πάρει από αυτήν του την κατάσταση, εξήγησε ότι έχει εστιάσει μεταξύ άλλων και στο να χρησιμοποιήσει την εμπειρία του αυτή προς όφελος των άλλων: «Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή μου και πολλές υπέροχες διακρίσεις. Αλλά το καλύτερο πράγμα από όλα για μένα είναι ότι αν ένας αλκοολικός έρθει σε μένα και μου πει “θα με βοηθήσεις να σταματήσω το ποτό;” θα πω “Ναι. Ξέρω πώς να το κάνω αυτό”. Όταν έχεις μία κακή ημέρα, το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να τηλεφωνήσεις σε κάποιον, να τον ρωτήσεις τι κάνει και να προσέξεις πραγματικά και να ακούσεις την απάντηση για να μπορέσεις να ξεφύγεις από τα δικά σου».