Θα σας ραγίσει την καρδιά: Αγοράκι τραγουδάει στη μικρή αδελφή του, που «έφυγε» από τη ζωή (BINTEO)

agoraki

Ο μικρός Alexander πήγε με την οικογένεια του στο σινεμά να δούνε τη συγκινητική νέα ταινία της Pixar, «Coco». Επιστρέφοντας στο σπίτι έκανε κάτι, που συγκίνησε τους γονείς του και ράγισε τις καρδιές εκατομμυρίων χρηστών του διαδικτύου. Ο 4χρονος πήρε την κιθάρα του και πήγε μπροστά από τη φωτογραφία της μικρής του αδελφής, η οποία «έφυγε» από τη ζωή τον περασμένο Μάιο, μόλις στον τέταρτο μήνα της ζωής της.

Το μωρό γεννήθηκε με μία σπάνια ασθένεια και παρ’ όλες τις προσπάθειες των γιατρών και της οικογένειας της δεν τα κατάφερε. Η νέα ταινία «Coco» αναφέρεται και στους ανθρώπους που έχουν «φύγει» από τη ζωή, περνώντας το μήνυμα ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν, μόνο όταν τους ξεχνάμε. Και μπορεί ο μικρός Alexander να έζησε μόλις 4 μήνες με την αδελφούλα του, όμως, δεν την ξεχνά. Και δεν πρόκειται να την ξεχάσει.

Με την κιθάρα του της τραγούδησε το τραγούδι της ταινίας «Σε θυμάμαι» και οι γονείς του τράβηξαν τη συγκλονιστική αυτή στιγμή, και στη συνέχεια την ανέβασαν στα social media. Ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να δείξουν τη δύναμη της αδελφικής αγάπης, αλλά και ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε τους ανθρώπους μας, που δεν είναι πια στη ζωή!

Δείτε το βίντεο που έχει συγκλονίσει τους πάντες