Το πιο δυνατό παιδί στον κόσμο μεγάλωσε και παραμένει «φέτες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 5χρονος Τζουλιάνο Στρόε, που έκανε το ένα Ρεκόρ Γκίνες μετά το άλλο, μεγάλωσε και παραμένει λάτρης του bodybuilding

ecf956f045edcaf2e1fee3b84d528c0c 2 bodybuilding, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΠΑΙΔΙ, ρεκόρ Γκίνες

Ένα αγόρι, που κάποτε αποκαλούνταν «το πιο δυνατό παιδί του κόσμου», αφού μπήκε στα Ρεκόρ Γκίνες σε ηλικία μόλις πέντε ετών, είναι τώρα 17 και εξακολουθεί να είναι φανατικός της γυμναστικής και της φυσικής κατάστασης.

Μπορείτε να τον δείτε να γυμνάζεται εδώ:

Ο Τζουλιάνο Στρόε από τη Ρουμανία έκανε ως πιτσιρικάς παγκόσμιο ρεκόρ για το ταχύτερο περπάτημα με το χέρι στα δέκα μέτρα με μια μπάλα βάρους ανάμεσα στα πόδια του. Και την επόμενη χρονιά έκανε το Ρεκόρ Γκίνες για push-up 90 μοιρών, που είναι μια άσκηση, όπου τα push-ups εκτελούνται χωρίς να αφήνετε τα πόδια σας να αγγίξουν το έδαφος, μετά από 20!

Ο Στρόε είναι τώρα 17 ετών και, όπως είναι φυσικό, φαίνεται πολύ διαφορετικός απ’ όταν ήταν παιδί και έσπαγε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.Ο έφηβος πια Ρουμάνος μοιράστηκε πρόσφατα ένα στιγμιότυπο του εαυτού του, κρατώντας μια παλιά φωτογραφία του ως παιδί να λυγίζει τους μυς του και να φορά ένα μεγάλο χρυσό μετάλλιο.

resize 1 185640 bodybuilding, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΠΑΙΔΙ, ρεκόρ Γκίνες

Οι οπαδοί του στο Facebook χάρηκαν που είδαν τον Στρόε με τη φωτογραφία και επαίνεσαν τον έφηβο.Ένας έγραψε: «Μου άρεσε η σελίδα σου πριν από 10 χρόνια, ξέρω το ταξίδι».Ένας άλλος είπε: «Παρακολουθώ τι κάνεις εσύ και ο μικρός σου αδερφός εδώ και 13 χρόνια».Ενώ ένα τρίτο άτομο σχολίασε: «Απίστευτο και τότε και τώρα ο Τζουλιάνο».Κάποιος άλλος: «Ακόμα ο καλύτερος. Μεγάλωσες τόσο πολύ».

Ο Στρόε και ο αδελφός του Κλαούντιο ενθαρρύνθηκαν να ασχοληθούν με το bodybuilding από τον μπαμπά τους Λουλιάν.Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Λούλιαν, πρώην πυγμάχος, έβαζε τα παιδιά σε μια εξαντλητική δίωρη άσκηση κάθε πρωί.

Όμως, ενώ ο Στρόε έχει επί του παρόντος πολλούς θαυμαστές στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πατέρας του αναγκάστηκε προηγουμένως να υπερασπιστεί την απόφασή του να κάνει τον μικρό γιο του στο bodybuilding.

resize 185645 bodybuilding, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΠΑΙΔΙ, ρεκόρ Γκίνες

Μιλώντας τότε, ο μπαμπάς είπε: «Οι κριτικοί λένε ότι τα αγόρια δεν μεγαλώνουν σωστά, αλλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη γι’ αυτό. Η σκληρή δουλειά και η άσκηση είναι πάντα καλά.

Ακόμα και ένα λουλούδι θα συνεχίσει να μεγαλώνει αν του βάλεις κάτι. Είναι μια φυσική ανάπτυξη».

Η σύζυγός του Ιλεάνα πρόσθεσε: «Έχουν μια φυσική ικανότητα γι’ αυτό, τίποτα δεν είναι αναγκασμένο, είναι αυτό που ο Θεός προόριζε για αυτούς».

Τώρα, 13 χρόνια μετά, φαίνεται ότι τα αδέρφια εξακολουθούν να είναι λάτρεις της φυσικής κατάστασης και μοιράζονται τακτικά βίντεο από τις προπονήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.