Τραγωδία στην Ουκρανία: Δίχρονος πέρασε μέρες δίπλα στα πτώματα των γονιών του

Μία πρωτοφανής τραγωδία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια ενός 2χρονου στην Ουκρανία. Ο πατέρας του δολοφόνησε τη μητέρα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Το παιδί έμεινε δύο ημέρες στο σπίτι με τα πτώματά τους.

Ο 33χρονος Andriy Demyanchuk επιτέθηκε στην 26χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια καυγά, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Πήρε ένα τσεκούρι και δολοφόνησε την 26χρονη μπροστά στο 2χρονο παιδί τους, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύμφωνα με το CNN.gr, στη συνέχεια έφτιαξε δύο θηλιές με σκοπό να κρεμαστεί μαζί με το παιδί. Ο μικρός, όμως, κατάφερε να σωθεί γιατί η θηλιά ήταν μεγάλη και γλίστρησε.

Τις επόμενες δύο ημέρες ο 2χρονος έμεινε στο διαμέρισμα με τους νεκρούς γονείς του. Όταν τον βρήκαν οι αστυνομικοί, ήταν τόσο τρομοκρατημένος που δεν μπορούσε ούτε να κλάψει.

«Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, είδαν τη μητέρα στο έδαφος και τον πατέρα κρεμασμένο από το ταβάνι. Το τρομοκρατημένο παιδί καθόταν κοντά στους νεκρούς γονείς του και κρατούσε ένα κομματάκι ψωμί», είπε μάρτυρας.

Η εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας τόνισε πως ο μικρός είναι «σε κατάσταση σοκ. Είναι τεράστιο το ψυχολογικό τραύμα. Φοβάται. Οι ιατροδικαστές βρήκαν σημάδια από την θηλιά στο λαιμό του».

Σύμφωνα με την αστυνομία το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και οι καυγάδες ήταν συχνοί.

Το παιδί οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και έλαβε όλη την απαραίτητη ιατρική φροντίδα, όμως, θα χρειαστεί ψυχολογική υποστήριξη για να ξεπεράσει το τραύμα του.