Τριάντα ένα χρόνια μετά, ζευγάρι συνελήφθηκε για τον θανατο της κόρης τους

102021834 blur1 Γαλλία, Γονείς, δολοφονία

Τριάντα ένα χρόνια μετά τον θάνατο ενός κοριτσιού η γαλλική αστυνομία κατάφερε να εξιχνυάσει το στυγερό έγκλημα και να συλλάβει ως υπόπτους τους γονείς του θύματος, όταν το DNA του γιου τους ταυτοποιήθηκε με αυτό του άτυχου κοριτσιού.

Η σορός του άτυχου κοριτσιού βρέθηκε ακρωτηριασμένη το 1987 στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου στην κεντρική Γαλλία. Η αστυνομία δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει την ταυτότητα του και έτσι θάφτηκε σε ανώνυμο τάφο. Είχε αρκετά σπασμένα κόκαλα, αλλά και εγκαύματα από σίδερο, γεγονός που κατέδειξε ότι ήταν θύμα μακροχρόνιας σωματικής κακοποίησης. Τότε οι υποψίες στράφηκαν στους γονείς της…

Οι γονείς του κοριτσιού εντοπίστηκαν, όταν ο γιος τους ενεπλάκη σε μία υπόθεση και το DNA του ταυτοποιήθηκε τυχαία με αυτό του κοριτσιού, καταδεικνύοντας τον ως αδερφό της. 

Η αστυνομία διενήργησε έρευνες και εντόπισε τους γονείς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δολοφονία και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου. 

Σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας, οι δύο γονείς φαίνεται να βασάνισαν φρικτά την κόρη τους και αφού της ακρωτηρίασαν διάφορα μέρη του σώματος της, την «πέταξαν» στην άκρη του αυτοκινητόδρομου νεκρή.

 

Πηγή: AlphaNews.live