VIDEO: Έξαλλες Ρωσίδες σκίζουν τις πανάκριβες τσάντες τους – Αντιδρούν για τις κυρώσεις

Οι Ρωσίδες έχουν γεμίσει το διαδίκτυο με βίντεο στα οποία φαίνεται να πετσοκόβουν επώνυμες τσάντες.

chan1

Άλλο κακό να μην μας βρει. Πλούσιες Ρωσίδες σε έξαλλη κατάσταση, που τις πνίγει το δίκιο επειδή η δύση έχει επιβάλλει κυρώσεις στη χώρα τους, Παίρνουν τις Chanel των 5 χιλιάδων ευρώ και τις κάνουν με μίσος κομματάκια.

Αλλά γιατί είναι έξαλλες; Μα επειδή ο Γαλλικός οίκος Chanel έπαψε να πουλά τα προϊόντα του στη Ρωσία στο πλαίσιο των εμπορικών κυρώσεων της Δύσης κατά της Ρωσίας.

Τα βίντεο ανεβαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όλοι βλέπουν την άσχημη μοίρα και τη συμφορά που χτύπησε τις «πελούσιες» Ρωσίδες. Φυσικά δεν είναι μόνο οι πλούσιες αλλά και πολλές influencers και μοντέλα.

Οι influencers έπιασαν τα ψαλίδια

Και να ξέρετε το να κάνεις μια τέτοια κίνηση απαιτεί μεγάλο θάρρος και τεράστια ψυχικά αποθέματα κάτι που κυρίως οι influencers μόδας διαθέτουν στο έπακρο. Η Μαρίνα Ερμοσκίνα με 300 χιλιάδες ακολουθους στήθηκε μπροστά στην κάμερα, πήρε ένα ψαλίδι από αυτά που κλαδεύουν τα δέντρα και είπε οργισμένη:

«Αν το να έχω στην κατοχή μου Chanel, σημαίνει να ξεπουλήσω την πατρίδα μου, τότε δεν χρειάζομαι να έχω Chanel» Στη συνέχεια έκανε την Chanel που με κόπο είχε αποκτήσει χίλια κομμάτια.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Κάτια Τζούσεβα που έχει 587 χιλιάδες ακολούθους: Δεν θα το ανεχτώ. Λέω όχι στη Chanel» είπε και ένα δάκρυ κύλησε από όσους την είδαν να κάνει την τσάντα της… καλοκαιρινή.

Ενώ το πανέμορφο μοντέλο Βικτώρια Μπόνια με σχεδόν 9,5 εκατομμύρια ακολούθους έδωσε ένα καίριο πλήγμα στην Chanel. Βγήκε μπροστά κρατώντας ένα μεγάλο ψαλίδι και αφού είπε ηρωικά «Αν η Chanel δεν σέβεται τους πελάτες της, γιατί πρέπει να σεβαστούμε τη Chanel;». Στη συνέχεια ( με πόνο ψυχής είναι σίγουρο) ψέλλισε ένα «Αντίο Chanel» και το μεγάλο ψαλίδι της την έκανε «καλοκαιρινή».

in.gr