Βίντεο: Απατημένη σύζυγος χαστουκίζει τον άνδρα της και ξεμαλλιάζει την ερωμένη

Σε ρινγκ μετέτρεψε μια γυναίκα ένα εμπορικό κέντρο

Βίντεο: Απατημένη σύζυγος χαστουκίζει τον άνδρα της και ξεμαλλιάζει την ερωμένη

Το περιστατικό σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο, άγνωστο πού ακριβώς. Το βίντεο όμως που κατέγραψε τη σκηνή έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει τίτλο «Ένας άνδρας πιάστηκε στα πράσα από τη γυναίκα του να την απατά σε εμπορικό κέντρο».

Σε αυτό βλέπουμε αρχικά ένα ζευγάρι να μιλά έντονα, ενώ κάποια στιγμή η γυναίκα εκνευρίζεται τόσο πολύ που ρίχνει ένα χαστούκι στον σύντροφό της, ο οποίος παθαίνει σοκ. Μάλιστα, το χαστούκι ήταν τόσο δυνατό, που του πέφτει από τα χέρια το κύπελλο με τον καφέ που κρατούσε.

Στη συνέχεια, η γυναίκα φεύγει έξαλλη, αλλά καθώς περπατά κάνει μια απότομη στάση μόλις εντοπίζει την «πέτρα του σκανδάλου», η οποία βρίσκεται με γυρισμένη την πλάτη. Με το που τη βλέπει, σταματά και της τραβάει με δύναμη τα μαλλιά, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει απότομα στο πάτωμα. Αμέσως μετά η απατημένη σύζυγος, αφού πήρε την κατάσταση στα χέρια της, αποχωρεί, ενώ ο άνδρας τσεκάρει αν η άλλη κοπέλα που φαίνεται ότι είναι το «αίσθημά» του, είναι καλά.

Το βίντεο που ανέβηκε στο YouTube στις 25 Αυγούστου, έγινε αμέσως viral, ενώ έχει ξεπεράσει τα 25.000 views με πολλούς να το σχολιάζουν. «Κάποιος θα κοιμηθεί στον καναπέ σήμερα», έγραψε ένας χαρακτηριστικά.

Πηγή