ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που συλλαμβάνουν άνδρα που άγγιξε το φέρετρο της Ελισάβετ

Άνδρας κινήθηκε προς το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ και το άγγιξε με αποτέλεσμα η ασφάλεια να τον ακινητοποιήσει και στη συνέχεια η αστυνομία να τον συλλάβει -Για την ενίσχυση της ασφάλειας της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ έχουν δαπανηθεί περίπου 7,5 εκατομμύρια ευρώ

5FFFF57E C7B7 4812 9FFB 7F08093B28FF

Χάος επικράτησε στην Αίθουσα του Γουέστμινστερ το βράδυ της Παρασκευής, όταν ένας άνδρας κινήθηκε προς το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ και το άγγιξε με αποτέλεσμα η ασφάλεια να τον ακινητοποιήσει και στη συνέχεια η αστυνομία να τον συλλάβει.

Το επεισόδιο διαδραματίστηκε γύρω στις 10 το βράδυ (τοπική ώρα) μπροστά σε δεκάδες που περίμεναν στην ουρά για να αποτίσουν τα σέβη τους στην Ελισάβετ.

Ο άνδρας βγήκε από τη γραμμή, ανέβηκε στα σκαλιά και άγγιξε το φέρετρο προτού τεθεί υπό κράτηση από τη Μητροπολιτική Αστυνομία, ανέφερε ο Guardian.

Στιγμιότυπα από τη μετάδοση της επίσημης τελετής δείχνουν αξιωματικούς της ασφαλείας να καθηλώνουν τον ύποπτο στο έδαφος.

«Η Διοίκηση Κοινοβουλευτικής και Διπλωματικής Προστασίας συνέλαβε έναν άνδρα στην αίθουσα του Γουέστμινστερ μετά από αναταραχή», σύμφωνα με τη Σκότλαντ Γιαρντ.

Αυτό ήταν το δεύτερο περιστατικό την 2η ημέρα που το κοινό κλήθηκε να περάσει μπροστά από το φέρετρο της βασίλισσας.

Νωρίτερα την Παρασκευή, ένας άνδρας κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε δύο γυναίκες που περίμεναν στη μεγάλη ουρά για να δουν το φέρετρο της βασίλισσας.

Η παρουσία της αστυνομίας είχε αυξηθεί σε όλο το Λονδίνο καθώς πλήθη συγκεντρώθηκαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία πέθανε την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 96 ετών.

Για την ενίσχυση της ασφάλειας της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ που θα κορυφωθεί με την ταφή της τη Δευτέρα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ, έχουν δαπανηθεί περίπου 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: Πρώτο Θέμα