ΒΙΝΤΕΟ: Καραμπόλα 200 και πλέον οχημάτων στην Κίνα λόγω ομίχλης

Ένας νεκρός είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός καραμπόλας 200 και πλέον οχημάτων που σημειώθηκε στην Κίνα

37A0EFE1 1793 492B 9C26 C97B2CEB0C01

Ένας νεκρός είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός καραμπόλας 200 και πλέον οχημάτων που σημειώθηκε στην Κίνα.

Αυτοκίνητα και φορτηγά φαίνονται τρακαρισμένα και το ένα να έχει προσκρούσει στο άλλο στην γέφυρα Τζενγκσίν Χουανγκέ σε φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένα αυτοκίνητο βρίσκεται πάνω από ένα άλλο στο μέσον καραμπόλας σε εικόνα που ελήφθη από τις κάμερες του CCTV.

“Είναι πολύ τρομακτικό. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ, δεν νομίζω ότι μπορούμε να φύγουμε από τη γέφυρα“, ακούγεται κάποιος να λέει σε ένα σύντομο βίντεο.

Πολλοί από τους τραυματίες εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους και η πυροσβεστική έστειλε 11 οχήματα και 66 πυροσβέστες για να βοηθήσουν, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Η ορατότητα σε πολλές περιοχές περιοριζόταν σε λιγότερα από 500 μέτρα σήμερα το πρωί και μερικές φορές στα 200 μέτρα, ανακοίνωσε η μετεωρολογική υπηρεσία. Οι διασώστες σημείωσαν ότι περισσότερα από 200 οχήματα έχουν συγκρουστεί μεταξύ τους, μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης.

Το CCTV μετέδωσε ότι πολλές συγκρούσεις σημειώθηκαν μεταξύ διερχόμενων αυτοκινήτων και στις δύο κατευθύνσεις της γέφυρας, η οποία αποτελεί κύρια διάβαση του Κίτρινου Ποταμού. Η αστυνομία έκλεισε αργότερα τη γέφυρα στην κυκλοφορία.

Πηγή: ert.gr