Ζευγάρι σκοτώθηκε σε πεζοπορία μπροστά στα μάτια της 5χρονης κόρης του

Η μητέρα γλίστρησε και ο σύζυγός της, προσπάθησε να την σώσει, αλλά έπεσε επίσης στον γκρεμό, μπροστά στα μάτια της 5χρονης κόρης τους

Screenshot 2021 02 05 134700 γκρεμός, Γονείς, Ιταλία

Ένα πεντάχρονο κορίτσι έχασε και τους δύο γονείς του όταν η μητέρα γλίστρησε πάνω σε χιονισμένο βράχο στη διάρκεια πεζοπορίας και ο πατέρας έπεσε επίσης στον γκρεμό μαζί της στην προσπάθειά του να την σώσει.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή στην κοιλάδα Καρμόνικα της Ιταλίας, στην Λομβαρδία, όπου η οικογένεια είχε πάει για πεζοπορία μαζί με φίλους τους, σύμφωνα με την βρετανική Sun.

Καθώς επέστρεφαν από την πεζοπορία, αναγκάστηκαν να αφήσουν το κανονικό μονοπάτι επειδή μια χιονοστιβάδα είχε μπλοκάρει ένα κομμάτι του και να περπατήσουν κοντά στον γκρεμό.

Τότε, η 35χρονη Βαλέρια Κολέτα παραπάτησε στο χείλος του γκρεμού μπροστά στα μάτια του συζύγου της, του 40χρονου Φαμπρίτσιο Μάρκι, ο οποίος προσπάθησε να την πιάσει με αποτέλεσμα να πέσει και ο ίδιος από ύψος πολλών μέτρων. Ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος.

Οι φίλοι τους ειδοποίησαν τις Αρχές όταν κατάφεραν να επιστρέψουν σώοι πίσω μαζί με την πεντάχρονη κόρη του ζευγαριού, που πλέον θα ζει με τον παππού και την γιαγιά της.

Οι σοροί τους εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν αργότερα από ελικόπτερο που έφτασε στο σημείο.

Πηγή: Newsbeast.gr