Ζούσε για 20 χρόνια με τον νεκρό γιο της χωρίς να το ξέρει

Μια τραγική ιστορία με στοιχεία θρίλερ

161c2c3c711786 20 νεκρός γιος, ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Πρόκειται για μια ιστορία που ούτε οι μετρ των ταινιών θρίλερ δε θα σκέφτονταν. Το 2016 μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε στο σπίτι της να ζει με τον σκελετό του γιου της. Πιθανόν, για τις τελευταίες δυο δεκαετίες. Το πιο σοκαριστικό; Η γυναίκα ήταν τυφλή και μάλλον δε γνώριζε καν ότι ήταν εκεί.

Ο σκελετός βρέθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου εκείνου του έτους, όταν ένας συγγενής πήγε σπίτι της για να πάρει κάποια πράγματα και να της τα πάει στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν. Στον πάνω όροφο, ανάμεσα στα σκουπίδια, η κουνιάδα της βρήκε έναν άθικτο σκελετό, που ακόμα φορούσε τζιν, κάλτσες και μπλουζάκι, ξαπλωμένο σε ένα στρώμα στο πάτωμα.

«Ήταν σαν σκηνή από το ‘Ψυχώ’», είχε δηλώσει ένας αστυνομικός που είχε σπεύσει στην κλήση της κουνιάδας, αναφερόμενος στην ταινία του Hitchcock, όπου ο πρωταγωνιστής κρατάει τη νεκρή μητέρα του στο υπόγειο.

Μετά τις έρευνες, οι αρχές άρχισαν να πιστεύουν πως η ηλικιωμένη γυναίκα δεν γνώριζε ότι ο σκελετός βρισκόταν εκεί και πως στην ουσία ζούσε με το πτώμα του γιου της για 20 χρόνια. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο με ιστούς αράχνης και σκουπίδια, τόσα που νόμιζες ότι «ένα σκουπιδιάρικο είχε αφήσει εκεί όλο το φορτίο του», είχαν δηλώσει πηγές της αστυνομίας.

Όταν η αστυνομία μίλησε με τη γυναίκα, εκείνη απαντούσε σαν να πίστευε ότι ο γιος της απλά είχε μετακομίσει. Ο αδερφός της παραδέχθηκε ότι δεν ήταν και πολύ κοντά για χρόνια και πως το πανέμορφο σπίτι είχε μετατραπεί σε αχούρι.

Οι αρχές έφτασαν στο συμπέρασμα πως ο γιος της πέθανε από φυσικά αίτια. Σύμφωνα με τα δημόσια αρχεία, η γυναίκα είχε δυο γιους, τον Michael και τον Louis. Οι συγγενείς δήλωσαν πως είχαν να δουν τον Louis 20 χρόνια, ενώ ο Michael είχε πεθάνει 13 χρόνια νωρίτερα.

Το συμπέρασμα που προέκυψε λοιπόν ήταν πως η γυναίκα ζούσε με το πτώμα του γιου της για δυο δεκαετίες χωρίς να το ξέρει, πιστεύοντας πως εκείνος είχε απλά μετακομίσει. Τραγική ιστορία με στοιχεία θρίλερ.