19 διαρρήξεις και κλοπές μέσα σε 20 μέρες – Χειροπέδες σε 2 πρόσωπα

Σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 33 και 19 ετών

XEIROPEDES 1 645x375 1 Αστυνομία, διαρρήξεις, Κλοπές, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Στο πλαίσιο αξιολόγησης στοιχείων σχετικά με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα και συγκεκριμένα λίγο μετά τα μεσάνυκτα, στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 33 και 19 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των ημερομηνιών 8-27/11/2021 είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία συνολικά 19 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν σε διάφορες περιοχές της Λευκωσίας. Για τις υποθέσεις αυτές φέρεται να προέκυψαν στοιχεία για τα αναφερόμενα πρόσωπα, εναντίον των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες μελών της Αστυνομίας, 40 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, εντοπίστηκε ο 19χρονος να οδηγεί το αυτοκίνητο του σε δρόμο της Λευκωσίας και αφού ανακόπηκε, συνελήφθηκε βάσει δικαστικού εντάλματος.

Επίσης, λίγο αργότερα και συγκεκριμένα γύρω στις 1.25 τα ξημερώματα σήμερα, εντοπίστηκε στην οικία του και συνελήφθη και το δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 33 ετών. Ακολούθησε έρευνα εντός της οικίας όπου παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για περαιτέρω εξετάσεις.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για εξασφάλιση διατάγματος κράτησης τους ενώ το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.