Αδάμου: Θέλω να δηλώσω ότι θα είμαι ένας ανεξάρτητος Πρόεδρος της Βουλής

0CCDAB95 FE92 48A9 8C35 47EF61F61634 Πρόεδρος της Βουλής

Μας περιμένει πολύ σκληρή δουλειά δεδομένης της καταρράκωσης της αξιοπιστίας και της αξιοπρέπειας της Βουλής των Αντιπροσώπων με όλα αυτά τα οποία έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, ανέφερε ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Αδάμος Αδάμου, στην πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση της στήριξης της υποψηφιότητάς του για την Προεδρία της Βουλής απ’ όλα τα κόμματα πλην του ΕΛΑΜ.

Ο κ. Αδάμου εξέφρασε ευχαριστίες στα πολιτικά κόμματα για τη στήριξη που παρείχαν στην υποψηφιότητά του. Όπως είπε, «θα είμαι ένα ανεξάρτητος εκπρόσωπος της Βουλής των Αντιπροσώπων, όντας μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΑΚΕΛ -Αριστερά – Νέες Δυνάμεις».

Ανέφερε ακόμα ότι δεν έχει καμιά αμφιβολία ότι όλοι θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων ώστε να φέρουν την Βουλή των Αντιπροσώπων στην θέση εκείνη, που πρέπει να ανήκει στην κοινωνία των πολιτών και «όχι σε αυτό που παρατηρούμε σήμερα».

«Για αυτό μας περιμένει σκληρή δουλειά και δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι θα έχω σύμμαχους όλα τα πολιτικά κόμματα και όλους τους συναδέλφους Βουλευτές», είπε.

Τέλειωσε με τη φράση «δουλειά, δουλειά, δουλειά», αναφέροντας ότι μόνο αυτό ξέρει να κάνει μια ζωή και αυτό θα κάνει και τώρα.

Πηγή: Sigmalive