Άγρια καταδίωξη: Οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο , πήγε να ξεφύγει αλλά τον «τσάκωσαν»

Παραδέχθηκε ενοχή σε κλοπή αυτοκινήτου

F26E2C70 16BF 48ED AC65 7D766527B668 Αυτοκίνητο, Καταδίωξη, Κλοπή

Γύρω στις 10.45 χθες βράδυ, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού εντόπισαν όχημα να κινείται σε δρόμο στη Λεμεσό, το οποίο φαινόταν να είναι ίδιου τύπου και χρώματος με αυτοκίνητο που φαίνεται να εμπλεκόταν σε υπόθεση κλοπής άλλου αυτοκινήτου.

Κατά τον έλεγχο που έγινε μέσω του μηχανογραφημένου συστήματος της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι οι αριθμοί του συγκεκριμένου οχήματος ανήκουν σε άλλου τύπου όχημα.

Μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει αλλά ανακόπηκε από δεύτερο μηχανοκίνητο περίπολο του ΟΠΕ Λεμεσού.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, οδηγός του εν λόγω αυτοκινήτου ήταν 35χρονος κάτοικος Λεμεσού. Από περαιτέρω έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι οι αριθμοί του οχήματος ήταν παραποιημένοι, ενώ αυτό ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο από τον Απρίλιο του 2017. Ως εκ τούτου δεν καλυπτόταν ούτε από πιστοποιητικό ασφάλειας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός του οχήματος ένα δοχείο χωρητικότητας 20 λίτρων το οποίο περιείχε βενζίνη, καθώς επίσης και μια μπαταρία αυτοκινήτου για τα οποία ο 35χρονος δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Ανακρινόμενος ο 35χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή σε κλοπή αυτοκινήτου που διαπράχθηκε στις 6 Φεβρουαρίου, 2022 στη Λεμεσό και αφού συνελήφθη τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.