Άγριο φονικό: Γυναίκα μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο σπίτι της στην Πάφο

γυναίκα συριακής καταγωγής, επίθεση με μαχαίρι, Πάφος, ΦΟΝΟΣ

Νεαρή γυναίκα Συριακής καταγωγής μεταφέρθηκε θανάσιμα τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Πάφου όπου άφησε την τελευταία της πνοή, έχοντας μαχαιρωθεί από τον σύζυγο της, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της Αστυνομίας.

Το τραγικό συμβάν συνέβη στο σπίτι που διαμένει η οικογένεια των αλλοδαπών, στην περιοχή της Τεχνικής Σχολής Πάφου, για λόγους που εξετάζει η Αστυνομία. Το θύμα, ηλικίας 31 ετών, εντοπίσθηκε στο κρεββάτι της μαχαιρωμένη με σοβαρά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος της. Η νεαρή γυναίκα, που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι πολύτεκνη, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε λίγη ώρα αργότερα την τελευταία της πνοή.

Για τον φόνο της αλλοδαπής γυναίκας η Αστυνομία εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης του 40χρονου εν διαστάσει συζύγου της, επίσης αραβικής καταγωγής, ο οποίος και καταζητείται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σύζυγος της γυναίκας είχε καταγγελθεί κατ΄επανάληψη στο παρελθόν για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ενώ είχε εκδοθεί και δικαστικό διάταγμα για μη προσέγγιση του στον χώρο διαμονής της συζύγου. Μέχρι στιγμής το εν λόγω άτομο δεν έχει εντοπισθεί.

Το τραγικό συμβάν είχαν καταγγείλει στην Αστυνομία περίοικοι, που αντιλήφθησαν ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει από τις φωνές που ακούγονταν από την κατοικία της άτυχης γυναίκας. Στη σκηνή κλήθηκε και ιατροδικαστής ο οποίος διενεργεί αυτή την ώρα αυτοψία.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια βρισκόταν υπό την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας ενώ την άτυχη 31χρονη εντόπισε δολοφονημένη, λειτουργός των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Πηγή: philenews