Αναβρασμός από Γκρίζους Λύκους για την κίνηση του 16χρονου-Απειλούν Τ/κ

grizoi likoi

Δεν το χωνεύουν στα κατεχόμενα για την κίνηση του 16χρονου Ε/κ μαθητή, που κατέβασε την τουρκική σημαία από δημοτικό σχολείο στην κατεχόμενη Λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Sigmalive από Λυσιώτες που έδωσαν το παρών τους στον εκκλησιασμό στο Ναό της Παναγίας της Λύσης και λαμβάνουν πληροφορίες από τα κατεχόμενα, Γκρίζοι Λύκοι απειλούν Θεούς και δαίμονες στα κατεχόμενα, ενώ αποτελούν γι αυτούς κόκκινο πανί και οι Τ/κ που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί ο εκκλησιασμός.

Παράλληλα όπως πληροφορούμαστε γίνεται προσπάθεια στοχοποίησης του 16χρονου από τους Γκρίζους Λύκους, κάτι που δυστυχώς φαίνεται να γίνεται και στις ελεύθερες περιοχές, ακόμα και σε δημοσιεύματα του έντυπου Τύπου.

100 μέτρα από την εκκλησία το δημοτικό σχολείο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε, όλα έγιναν μόλις 100 μέτρα από το Ναό της Παναγίας της Λύσης, όπου εκεί βρίσκεται το δημοτικό σχολείο.

Σε ανύποπτη στιγμή ο 16χρονος διέφυγε της προσοχής των υπολοίπων 2000 Λυσιωτών που έδιναν το παρών τους στον εκκλησιασμό και κατευθύνθηκε στο δημοτικό σχολείο, όπου εκεί προχώρησε σε υποστολή της τουρκικής σημαίας.

Δείτε καρέ καρέ την κίνηση του 16χρονου στο βίντεο