Ανεβαίνει η θερμοκρασία, επέστρεψε και η σκόνη

Στους 26 βαθμούς ο υδράργυρος στο εσωτερικό και στους 16 βαθμούς στα ορεινά. Αίθριος καιρός τις επόμενες ημέρες με νεφώσεις.

b skoni05 Καιρός

Υψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα κατά διαστήματα θα αιωρείται σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, γενικά ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο και θα κυμανθεί πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.