Ανοιχτό το ενδεχόμενο για ολικό lockdown τις ημέρες του Πάσχα

a8c2a850b8dd6604447da70c42e63ec0 Coronavirus, Κορονοϊός, ολικό lockdown

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στο Προεδρικό σχετικά με την ανεύθυνη στάση της μειοψηφίας των πολιτών, που ωστόσο είναι ικανοί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα, όσον αφορά την εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα.

Σήμερα Δευτέρα (30/03), πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη της Διυπουργικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Αρχισυντάκτης του ΣΙΓΜΑ, Χρίστος Χαραλάμπους, έγινε ανασκόπηση των δεδομένων ως έχουν, μετά και την παρέλευση του Σαββατοκύριακου, με κύριο θέμα συζήτησης τις περιπτώσεις πολιτών που δεν τηρούν τα μέτρα, κυρίως σε ότι αφορά τους αυτοπεριορισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αρχισυντάκτη του ΣΙΓΜΑ, εντός της μέρας αναμένονται ανακοινώσεις από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, σχετικά με την καλύτερη στόχευση των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις.

Παράλληλα, την Κυβέρνηση απασχολεί έντονα η περίοδος του Πάσχα.

Όπως πληροφορείται ο Χρίστος Χαραλάμπους, οι Αρχές σκέφτονται ακόμη και το ενδεχόμενο ενός ολικού lockdown τις ημέρες του Πάσχα, ούτως ώστε να αποφευχθούν εντελώς οι συναθροίσεις.

Πηγή: sigmalive