ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ανταποκρίθηκαν οι καταστηματάρχες στο κάλεσμα του Συνδέσμου για παράταση ωραρίου

Ικανοποιητική κρίνεται η κίνηση των καταναλωτών

nea prosfygi apo kyvernisi gia to orario katastimaton exclusive, Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου, καταστήματα

Ανταποκρίθηκαν οι καταστηματάρχες στο κάλεσμα του Συνδέσμου για παράταση ωραρίου, αναφέρει στο Famagusta.News ο πρόεδρος τους Συνδέσμου Καταστηματαρχών Παραλιμνίου, Μάρκος Πάσιης.

Σύμφωνα με τον κ. Πάσιη, τα περισσότερα καταστήματα έμειναν ανοιχτά μέχρι και τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές αλλά και να ενισχυθεί η τοπική αγορά μετά το μούδιασμα του lockdown.

«Γενικά, ανέφερε ο πρόεδρος του συνδέσμου, η κίνηση είναι ελαφρώς αυξημένη συγκριτικά με τις πρώτες ημέρες που άνοιξαν τα καταστήματα, εντούτοις, εξήγησε, δε συγκρίνεται με τα περσυνά επίπεδα»

Ερωτηθείς αν θα επαναληφθεί η κίνηση, απάντησε πως υπάρξει η σκέψη να ξαναγίνει η παράταση του ωραρίου, τις μέρες που παρατηρείται κάθοδος καταναλωτών από άλλες πόλεις, προκειμένου να μπορεί να ενισχυθεί η αγορά.

«Είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ανέφερε ο κ. Πάσιης, αν αναλογιστεί κανείς πως στα περισσότερα καταστήματα εργάζονται οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες και είναι πολλές οι ώρες εργασίες. Υπάρχει όμως επιθυμία για εξυπηρέτηση του κοινού, επομένως δεν αποκλείεται να επαναληφθεί η παράταση».

Famagusta.News