Απίστευτη καταγγελία! Καθηγητής στην Λάρνακα παρότρυνε μαθήτριες σε δίαιτα για να φτιάξουν ωραίο κ**ο!

Dicas rápidas para gerenciar instituições de ensino sem estresses

Σε μία απίστευτη καταγγελία εις βάρος καθηγητή Γυμνασίου της Λάρνακας προέβησαν γονείς μαθητών του σχολείου, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι, ούτε λίγο ούτε πολύ ο εν λόγω καθηγητής παροτρύνει τις μαθήτριες του να κάνουν δίαιτα για να αποκτήσουν ωραίο κ**ο.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Πολίτης», οι γονείς κατήγγειλαν στο Υπ. Παιδείας τον καθηγητή ο οποίος όπως θεωρούν επιδεικνύει συμπεριφορά λεκτικής σεξουαλικής παρενόχλησης προς τις δεκατετράχρονες μαθήτριες της τάξης του.

Οι γονείς μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, ζητούν την απομάκρυνση και τιμωρία του καθηγητή και απειλούν με αποχή των μαθητών από τις τάξεις.

Σύμφωνα με γονείς που μίλησαν στην εφημερίδα, ο καθηγητής της ώρα του μαθήματος έκανε συστάσεις στις μαθήτριες και τις προέτρεπε να προσέχουν την διατροφή τους για να φτιάξουν «ωραίο κ…ο».

Δεν έμενε όμως μέχρι εκεί καθώς φέρεται να τους υπενθύμιζε ότι το καλοκαίρι θα πάνε στις παραλίες και δεν πρέπει να έχουν κυτταρίτιδα.
Πάντως οι γονείς περιορίστηκαν σε καταγγελία, μόνο στην διεύθυνση του σχολείου και το Υπ. Παιδείας και δεν προχώρησαν σε καταγγελία και στην αστυνομία για να αποφύγουν τον στιγματισμό των παιδιών που θα έπρεπε να δώσουν καταθέσεις.

Πηγή: Εφημερίδα Πολίτης