Σοκ στη Βουλή: «Μαθητής είχε σκοπό να ανοίξει πυρ σε σχολείο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαθητής είχε σκοπό να μπει με όπλο εντός του σχολείου και να ανοίξει πυρ

16270ddf66d2e0 12

Κραυγή απόγνωσης από τους κατοίκους της Κοκκινοτριμιθιάς για την κατάσταση που επικρατεί στην κοινότητα αλλά και στις γύρω περιοχές για τα συνεχή επεισόδια μεταξύ μεταναστών τόσο στο κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα αλλά και εντός των κοινοτήτων.

Απίστευτές καταγγελίες αποκαλύφθηκαν ενώπιον της Ad Hoc Επιτροπής της Βουλής για το μεταναστευτικό.

Κάτοικοι της Κοκκινοτριμιθιάς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση που επικρατεί στην κοινότητα αλλά και στις γύρω περιοχές για τα συνεχή επεισόδια μεταξύ μεταναστών τόσο στο κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα αλλά και εντός των κοινοτήτων.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου γονέων του περιφερειακού Γυμνασιού Κοκκινοτριμιθιάς αποκάλυψε ότι τον περασμένο Νοέμβριο απετράπη συμβάν. Συγκεκριμένα αλλοδαπός μαθητής είχε σκοπό να μπει με όπλο εντός του σχολείου και να ξεκινά να πυροβολεί. Ο μαθητής είχε αποκάλυψε τις σκέψεις και τις προθέσεις του σε συμμαθητές του, σύμφωνα με τις καταγγελίες του Προέδρου.

Οι συμμαθητές του τα αποκάλυψαν όλα στην καθηγήτρια  η οποία με τους αρμόδιους φορείς απέτρεψαν τις προθέσεις του μαθητή.

Άλλη κυρία κατήγγειλε πως όταν ήταν έγκυος αλλοδαποί εισήλθαν σε υπεραγορά και προσπάθησαν να κλέψουν την τσάντα της. Όταν μπήκε στο περίπτερο άφησε για ένα λεπτό εντός του οχήματος το κοριτσάκι της και δύο αλλοδαποί την προσέγγισαν.

Επίσης ηλικιωμένοι δέχονται τα βράδια εισβολές στα σπίτια τους από τους αλλοδαπούς που είναι στην περιοχή. Δεν μπορούν να μπουν στα λεωφορεία για να μεταβούν σε άλλες περιοχές γιατί είναι γεμάτα από μετανάστες που ζητούν χρήματα και απειλούν και φωνάζουν στους ηλικιωμένους.

Ο κοινοτάρχης της Κοκκινοτριμιθίας ανέφερε ότι η κοινότητα  έχει αναλάβει όλο το βάρος του μεταναστευτικού και ανέφερε ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει, επιρρίπτοντας ευθύνες για τη μη διενέργεια ελέγχου.