Χαμός με τους γάμους λόγω τεράστιας αναμονής–Η συμβουλή των επαγγελματιών(VID)

«Λίγο ο πόλεμος, λίγο οι αυξήσεις αυτή τη στιγμή τα καινούργια συμβόλαια είναι αυξημένα σε κόστος»

2877168D 926B 4C85 80A9 DEFB99B7337C

Τεράστια είναι η λίστα αναμονής για κέντρα και εκκλησίες, με τα ζευγάρια που επιθυμούν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου να πρέπει να κάνουν υπομονή.
Μιλώντας στο Μεσημέρι και Κάτι η Εκπρόσωπος Τύπου Συνδέσμου Επαγγελματιών γάμου και δεξιώσεων, Γιώτα Καπαρή, είπε ότι τα ζευγάρια που βιάζονται να παντρευτούν μπορούν να το κάνουν μια καθημερινή.

«Πέρσι είχαμε πάρα πολλούς γάμους, το 60% των οποίων ήταν γάμοι που είχαν αναβληθεί λόγω της πανδημίας.  Πέρσι όντως δεν υπήρχαν διαθέσιμες ημερομηνίες για να παντρευτεί ο κόσμος με αποτέλεσμα αυτοί οι γάμοι να έχουν μεταφερθεί για το 2023 και κάποιοι για το 2024 άρα είναι λογικό οι ημερομηνίες να είναι πιεσμένες» ανέφερε η κ. Καπαρή.

Μιλώντας για το κόστος των γάμων ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή εξυπηρετούν τους πελάτες που δεσμεύτηκαν μαζί τους το 2021 και το 2022 που τότε οι τιμές ήταν διαφορετικές. «Λίγο ο πόλεμος, λίγο οι αυξήσεις αυτή τη στιγμή τα καινούργια συμβόλαια είναι αυξημένα σε κόστος» επισήμανε.

Κλείνοντας έδωσε και μια συμβουλή σε όσους παντρεύονται ούτως ώστε να μειώσουν το κόστους, «Αυτό που έχουμε παρατηρήσει σαν επαγγελματίες είναι ότι πλέον έχει αυξηθεί ο αριθμός των καλεσμένων στο δείπνο και δεν έχουν πολλούς καλεσμένους στο κοκτέιλ.  Άρα μια καλή ιδέα θα ήταν να καλούσαν όλους τους καλεσμένους για φαγητό και να αποφύγουμε την διαδικασία του κοκτέιλ. Είναι ένας κάλος τρόπος να μοιραστούμε τη χαρά μας με φίλους και συγγενείς»

Πηγή: Sigmalive