COVID-19/Θεία 16χρονης: «Κανείς δεν σας λέει ψέματα…Έχουμε καταρρεύσει»

Από χθες, 16χρονη που νοσεί με κορωνοϊό, νοσηλεύτεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η νεαρή κοπέλα σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η 16χρονη παρουσιάζει αναπνευστική ανεπάρκεια και υποστηρίζεται από οξυγόνο.

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η θεία της νεαρής κοπέλας, κ. Άννα Αβραάμ, ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει καμία σκευωρία και πως κανένας δεν λέει ψέματα σχετικά με το περιστατικό.

Η οικογένεια έχει καταρρεύσει, ενώ όπως αναφέρει είναι όλοι εμβολιασμένη πλην της 16χρονης κοπέλας, που λόγω ηλικίας δεν εμβολιάστηκε ακόμη.

Η κ.Αβραάμ επίσης κάνει αναφορά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα νοσηλευτήρια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “Χθες δεν υπήρχε ασθενοφόρο να παραλάβει καν το μωρό μας από τον φόρτο εργασίας που είχαν το ασθενοφόρο έφτασε σε εμάς μετά από 9 ώρες και αρκετές κλήσεις”.

Τέλος, καλεί τον κόσμο να εμβολιαστεί: «Όσοι προλαβαίνετε τρέξτε και εμβολιαστείτε μα τω θεό είναι τόσο επικίνδυνος αυτός ο ιός. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο όμως σας παρακαλώ πάρα πολύ σταματήστε να βρίζετε επειδή δεν πείθεστε από τις ανακοινώσεις».

Αυτούσια η ανάρτηση της θείας της 16χρονης

«Από το πρωί που ανακοινώθηκε στην κυπριακή δημοσιογράφια οτι 16χρονη νοσηλεύεται με κορωνοιο το μόνο που βλέπω είναι μια επίθεση για την σκευωρία που ετοιμάζουν εναντίον των ανεμβολιαστων η κυβέρνηση και οι γιατροί και οι επιστήμονες.

Έχω να σας πω λοιπόν ότι ναι το παιδί 16 ετών που νοσηλεύεται είναι η κόρη της αδελφής μου και σαν οικογένεια έχουμε όλοι καταρρεύσει. Καμία σκευωρία δεν υπάρχει και κανένας δεν σας λέει ψέματα. Ήμαστε μια οικογένεια όλοι εμβολιασμένοι ενώ το μωρό μας λόγω ηλικίας δεν εμβολιάστηκε ακόμα. Αυτή την στιγμή το λιγότερο που θέλουμε σαν οικογένεια είναι η ύβρις προς το παιδί και προς τους γιατρούς που καταβάλλουν κάθε Προσπάθεια να κάνουν καλά το παιδί μας και όλο τον κόσμο.

Έχετε την επιλογή να μην εμβολιαστείτε και να αφήσετε τους εαυτούς σας έρμαιο της πανδημίας όμως σκεφτείτε πόσοι από εσάς τους ανεμβολιαστους στερείτε την θέση στο νοσοκομείο από παιδιά και άτομα που ακόμα δεν πρόλαβαν να εμβολιαστούν.

Χθες δεν υπήρχε ασθενοφόρο να παραλάβει καν το μωρό μας από τον φόρτο εργασίας που είχαν το ασθενοφόρο έφτασε σε εμάς μετά από 9 ώρες και αρκετές κλήσεις.

Όσοι προλαβαίνετε τρέξτε και εμβολιαστείτε μα τω θεό είναι τόσο επικίνδυνος αυτός ο ιός. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο όμως σας παρακαλώ πάρα πολύ σταματήστε να βρίζετε επειδή δεν πείθεστε από τις ανακοινώσεις».

Ροη Ειδησεων

Διπλή Προειδοποίηση – Ανεβαίνει στους 44 βαθμούς η θερμοκρασία

Διπλή προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας για κίτρινη και έπειτα πορτοκαλί προειδοποίηση. Σύμφωνα με την…

13 Ιουνίου, 2024

Τα υψηλά επιτόκια συνεχίζουν να συμπιέζουν τη ζήτηση δανείων

Περαιτέρω μείωση παρουσίασε το πρώτο τρίμηνο του 2024 η ζήτηση δανείων, με τις τράπεζες να…

13 Ιουνίου, 2024

Υπ. Εργασίας: Ζήτησε τεχνική υποστήριξη από ILO για μισθούς – συντάξεις

Παροχή τεχνικής υποστήριξης από τον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας για την ενίσχυση της επάρκειας των μισθών…

13 Ιουνίου, 2024

ΥΠΑΝ: Η τοποθέτηση κλιματιστικών θα αρχίσει από τη Λευκωσία και τη Λεμεσό

Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι θα είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε το πλάνο τριετίας για τοποθέτηση…

13 Ιουνίου, 2024

Έργα συνολικού κόστους €92 εκ. «τρέχουν» από την ΑΗΚ

Συγχρηματοδοτούμενα έργα, συνολικού κόστους €92 εκατομμυρίων, βρίσκονται σε εξέλιξη από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ),…

13 Ιουνίου, 2024

Αποχωρεί από το ΔΗΚΟ ο Μαρτής Μαρτή – Ρίχνει βολές κατά Νικόλα και Σενέκη

Την αποχώρηση του από το ΔΗΚΟ ανακοίνωσε το μέλος του κόμματος Μαρτής Μαρτή, ο οποίος…

13 Ιουνίου, 2024