«Δεδομένο ότι θα βρεθούν νεκρές»-Τα στοιχεία που θα δείχνουν στο έγκλημα (VID)

Πρόκειται για γυναίκες που μάλλον ήταν ευάλωτες και ανήκαν σε ομάδες, όπως την αποκαλούν οι εγκληματολόγοι, υψηλού κινδύνου

b5a1a03f068e8fd5f12c5926be020fd9 Έγκλημα, Κύπρος

Δεδομένο θεωρεί ότι οι δύο γυναίκες θα βρεθούν νεκρές ο Καθηγητής Εγκληματολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου  δρ. Ανδρέας Καπαρδής.

Μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι, για την υπόθεση εξαφάνισης των δύο γυναικών που εξελίσσεται σε θρίλερ ο δρ Καπαρδής είπε πως το πιθανότερο σενάριο είναι οι δύο γυναίκες να είναι νεκρές, αφού όλα τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά οδηγούν σε στυγερό έγκλημα.

Σημείωσε πως πρόκειται για γυναίκες που μάλλον ήταν ευάλωτες και ανήκαν σε ομάδες, όπως την αποκαλούν οι εγκληματολόγοι, υψηλού κινδύνου.

Όσον αφορά τα κίνητρα του δράστη ανέφερε πως μπορεί να είναι πολλά, όπως για παράδειγμα να υπήρξε φιλονικία μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στην εξοχική κατοικία ή ακόμη μπορεί να καταναλώθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Αυτό που παραμένει άλυτο στην υπόθεση, σύμφωνα με τον δρ Καπαρδή είναι το πώς οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στη συγκεκριμένη οικία και πως μεταφέρθηκαν εκεί ενώ τελικό συμπέρασμα για το έγκλημα θα υπάρξει όταν δεθούν οι επιστημονικές εξετάσεις με σκηνή ή εάν «σπάσει» και ομολογήσει ο ύποπτος.

Πηγή: sigmalive