Δεν παραδέχθηκε ούτε τα πλαστά πτυχία, ούτε τις συστατικές ο Γιαννάκη

Η δίκη προγραμματίστηκε εκ νέου για ακρόαση για τις 5 Οκτωβρίου

F1ACA76E 699A 4D37 9205 28C946BEA5BE

Δεν παραδέχεται ενώπιον Δικαστηρίου ο Γιαννάκης Γιαννάκη το πλαστό έγγραφο πανεπιστημιακού τίτλου αμερικανικού Πανεπιστημίου. Ο πρώην Επίτροπος δεν παραδέχθηκε καμιά κατηγορία που του απαγγέλθηκε.

Μεταξύ άλλων δεν παραδέχθηκε ούτε το πλαστό έγγραφο που κατέθεσε στον Οργανισμό Νεολαίας όπως ούτε και τη συστατική επιστολή που κατέθεσε. Ο Γιαννάκης Γιαννάκη δεν παραδέχθηκε ούτε και την αλλοίωση του απολυτηρίου του.

Υπήρξε έντονος προπηλακισμός από τα Μέσα είπε ο δικηγόρος του Γιαννάκη ενώ ενώπιον Δικαστηρίου ανέφερε ότι εντοπίστηκαν συνολικά 1100 δημοσιεύματα για τον κατηγορούμενο.

Η δίκη προγραμματίστηκε εκ νέου για ακρόαση για τις 5 Οκτωβρίου.

Σημειώνεται ότι πριν από 1 χρόνο ακριβώς, έγινε γνωστό ότι ο τότε Επίτροπος είχε πλαστογραφήσει το απολυτήριο και το πτυχίο του. Ο Επίτροπος φέρεται να πλαστογράφησε το πτυχίο του αλλά και το απολυτήριο του Λυκείου κατά την αίτηση που υπέβαλε για πρόσληψη στον Οργανισμό Νεολαίας. Ο κ.Γιαννάκη είχε προσληφθεί αρχικά το 1996 και μονιμοποιήθηκε στον Οργανισμό το 2007.

Ένα χρόνο μετά διορίστηκε στη θέση του Λειτουργού Νεολαίας ενώ λίγες μέρες πριν από τον διορισμό του είχε τροποποιηθεί το σχέδιο υπηρεσίας με την προσθήκη στα απαιτούμενα προσόντα του πτυχίου της Πολιτικής Μηχανικής το οποίο «μάλλον» είχε ο κ.Γιαννάκης. «Μάλλον» γιατί σύμφωνα με την καταγγελία του Ελεγκτή ο κ.Γιαννάκης δεν είναι κάτοχος πανεπιστημιακού τίτλου.