Διενεργείται σήμερα η νεκροτομή επί της σωρού του 77χρονου που απεβίωσε σε ταξί

Διερευνάται το ενδεχόμενο της ιατρικής αμέλειας

B39C3205 73DE 4514 8171 BB598E283A6E Θάνατος σε ταξί, Κύπρος

Διενεργείται σήμερα η νενομισμένη νεκροτομή επί της σωρού του 77χρονου που απεβίωσε σε ταξί ενώ μεταφερόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Μιχάλη Νικολάου η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του θανάτου του 77χρονου και επιπρόσθετα μετά από την καταγγελία που έγινε από συγγενικό του πρόσωπο, διερευνάται και το ενδεχόμενο της ιατρικής αμέλειας σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

Ο κ . Νικολάου ανέφερε πως για το συγκεκριμένο περιστατικό θα βοηθήσει και η νενομισμένη νεκροτομή που θα γίνει επί της σορού του 77χρονου, η οποία θα διενεργηθεί σήμερα. Η νεκροτομή, πρόσθεσε, θα γίνει από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου στις 12:30 στο Νεκροτομείο του Νοσοκομείου Πάφου.

Στο μεταξύ το θέμα υπολειτουργίας του Νοσοκομείου Πάφου επαναφέρει ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς Γιώτης Παπαχριστοφή, ανακοινώνοντας πως το Σάββατο πριν το μεσημέρι θα διοργανώσουν εκδήλωση διαμαρτυρίας και για τον τοπικό αστυνομικό σταθμό που είναι υποστελεχωμένος, αλλά και για την «υποβάθμιση του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητηθεί από τον περιφερειακό διευθυντή των Νοσοκομείων Λεμεσού και Πάφου του ΟΚΥπΥ όπως του υποβληθεί έκθεση όλων των γεγονότων του περιστατικού του αιφνίδιου θανάτου του 77χρονου κατοίκου Πόλης Χρυσοχούς.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΗΦ)