Δικηγόρος 2 Ε/κ: «Oι πελάτισσές μου απολογήθηκαν εξαρχής»

«Οι πελάτισσές μου έχουν απολογηθεί από την πρώτη στιγμή» ανέφερε, μιλώντας στο Active, o δικηγόρος των Ελληνοκύπριων, που εμπλέκονται σε επεισόδιο ρατσισμού εις βάρος Ρωσίδας, Χριστόφορος Δημητρίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Δημητρίου επεσήμανε ότι «οι ύποπτες έχουν απολογηθεί και στις ανακριτικές Αρχές και δημόσια μέσω γραπτού μηνύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δε δόθηκε σημασία, γιατί πέραν της απολογίας, υπήρξαν εκ μέρους τους και κάποιοι ισχυρισμοί, για τους λόγους που επέδειξαν αυτή τη συμπεριφορά, άρα αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι σωστή» .

Συνέχισε ότι αν οι πελάτισσές του από ύποπτες μετατραπούν σε κατηγορουμένες και όταν δοθεί το μαρτυρικό υλικό, τότε θα καθοριστεί και η γραμμή υπεράσπισης.

Υποστήριξε ακόμη ότι «δεν έχω αμφισβητήσει την αυθεντικότητα του βίντεο σε αυτό το στάδιο, αλλά αυτό που είπα είναι ότι οφθαλοφανέστατα πρόκειται για δύο αποσπάσματα, άρα κάτι μεσολάβησε». Πρόσθεσε ότι «εφόσον η ίδια η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, θεωρώ ότι δεν είναι μόνο αυτό το κομμάτι. Τώρα αν τα υπόλοιπα περιστατικά συνηγορούν υπέρ ή κατά των πελατισσών μου, αυτό θα το δούμε με το πέρας των ερευνών».

«Όσον αφορά στο θέμα των προσωπικών δεδομένων, για να είμαι ειλικρινής δεν έχω οδηγίες από τις πελάτισσες μου για καταγγελίες ή οτιδήποτε άλλο, αλλά όταν έχω ολοκληρωμένη εικόνα, θα συμβουλεύσω κατάλληλα τις πελάτισσές μου και θα προχωρήσω ανάλογα», σημείωσε ο δικηγόρων των γυναικών.

Kαταληκτικά ο κ. Δημητρίου ανέφερε ότι «αναγνωρίζω την κριτική του κόσμου, μερικών είναι ακραία αλλά δεν είναι παράλογη. Το ότι αντέδρασε η κοινωνία είναι απόλυτα λογικό».

Πηγή: philenews