Δήμος Αμμοχώστου: ανατροπή των τετελεσμένων

paraliako me 6 Δήμος Αμμοχώστου, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
Αποκλειστική φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει άποψη του παραλιακού μετώπου της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου από τη θάλασσα για πρώτη φορά μετά από 45 χρόνια. Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΚΥΠΕ/ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Αντιπροσωπεία του Δήμου Αμμοχώστου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αμμοχώστου Δρ. Σίμο Ιωάννου τον επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας του Συναγερμού κ. Κωστάκη Χατζηκακού, τον Αντιδήμαρχο και εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ κ. Χρύσανθο Ζαννέττου, τον εκπρόσωπο της Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Μορφίτη και την Αν.Δημοτική Γραμματέα κα. Μαριλένα Μανώλη είχαν σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

Συζητήθηκαν οι χειρισμοί των συνεχόμενων προκλητικών ενεργειών της Τουρκίας και των εγκάθετων της στην Κύπρο αναφορικά με τον εποικισμό της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου. Οι δυο πλευρές συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για εκπόνηση κοινού σχεδίου δράσης για αποτροπή των τετελεσμένων στο νησί. Ο Δήμος Αμμοχώστου θα είναι σε θέση να ενημερώσει τους Δημότες του μόλις καταρτιστεί το σχετικό πρόγραμμα ενεργειών σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εξωτερικών.

FB IMG 1593504357071 Δήμος Αμμοχώστου, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Famagusta.News