Δρ. Αρμεύτης: «Κύκλωμα» αντιεμβολιαστών οι ηθικοί αυτουργοί για τους θανάτους (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα όσα ανέφερε για τους γιατρούς που δίνουν «εναλλακτικές» θεραπείες για τον κορωνοϊό και πλαστά πιστοποιητικά

picture1 2 2 Coronavirus, ΔΡ.ΑΡΜΕΥΤΗΣ

Για το ζήτημα των γιατρών που δίνουν «εναλλακτικές» θεραπείες και πλαστά πιστοποιητικά μίλησε στο Πρωτοσέλιδο ο Πνευμονολόγος, Δρ. Χάρης Αρμεύτης.

Αρχικά ανέφερε ότι «κάποιοι αντιεμβολιαστές, ειδικά γιατροί μέσω ψευδών ειδήσεων χωρίς επιστημονικά δεδομένα προβάλλουν ως εναλλακτική του εμβολιασμού τη χορήγηση κοκτέιλ βιταμινών. Δηλαδή είπαν στον κόσμο μην εμβολιαστείτε, δαιμονοποίησαν το εμβόλιο, και τους είπαν θα σας προστατεύσουμε από τον κορωνοϊό δίνοντας σας ένα κοκτέιλ βιταμινών αλλά ακόμα και εάν νοσήσετε θα το αντιμετωπίσουμε.

Τι γίνεται στην πραγματικότητα; Και αυτό το λένε οι συγγενείς, το περιβάλλον αυτών των ανθρώπων που έχουν χαθεί. Είναι πολύ σοβαρά τα πράγμα επειδή υπάρχουν γιατροί, και ντρέπομαι που το λέω, που συνέστησαν τον συνδυασμό βιταμινών, το να παραμείνει ο ασθενής στο σπίτι. Δυστυχώς αυτοί οι νέοι άνθρωποι επιδεινώθηκαν και όταν πήγαν στο νοσοκομείο ήταν αργά. Άρα υπάρχουν ξεκάθαρα κάποιοι που είναι ηθικοί αυτουργοί για τους θανάτους. Δεν είναι μόνο γιατροί. Υπάρχει ένα κύκλωμα. Σε αυτό το κύκλωμα συμμετέχουν κάποιοι αντιεμβολιαστές, οι οποίοι έχουν το ρόλο του μεσολαβητή, δηλαδή διοχετεύουν κόσμο σε αυτούς τους γιατρούς, υπάρχουν κάποιοι ιερωμένοι, οι οποίοι μέσω του φανατισμού και εκμεταλλευόμενοι τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους παραπλανούν και είτε το θέλουμε να το πούμε είτε όχι, τους οδηγούν στον θάνατο».

Πηγή: Sigmalive