Δρ.Αρμεύτης: Κύκλωμα δίνει κοκτέιλ αντί θεραπεία για τον κορωνοϊό στην Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δρ.Αρμεύτης: Κύκλωμα δίνει κοκτέιλ αντί θεραπεία για τον κορωνοϊό στην Κύπρο

A9730910 27D5 4A84 87C0 DED2A6F85B24 Coronavirus, ΔΡ.ΑΡΜΕΥΤΗΣ

Έντονος και κατηγορηματικός ότι γιατροί στην Κύπρο δεν ακολουθούν την επιστημονικά ενδεδειγμένη οδό για τον κορωνοίό και επιμένουν να συστήνουν σε κόσμο να μην εμβολιαστεί δίνοντας τους κοκτέιλ, παρουσιάστηκε το μεσημέρι στην εκπομπή του OMEGA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ο πνευμονολόγος Χάρης Αρμεύτης.

Μάλιστα ο κ. Αρμεύτης προχώρησε ένα βήμα πάρα πέρα λέγοντας πως εδώ και μήνες, τόσο ο ίδιος όσο και κάποιοι άλλοι προειδοποιούσαν για συγκεκριμένα κυκλώματα  που λειτουργούν με αυτόν τρόπο, που έχει ως αποτέλεσμα, όπως είπε, κάποιοί ασθενείς να πάνε στις εντατικές και κάποιοί να χάσουν τη ζωή τους.

Ενδεικτικά ο κ. Αρμεύτης ανέφερε:

«Πριν 6 μήνες δημόσια είχαμε πει για ηθικούς αυτουργούς που οδηγούν συμπολίτες μας σε σοβαρή νόσο και στον θάνατο.  Μιλήσαμε για κάποια κυκλώματα και κάποιοι έκαναν πως έπεσαν από τα σύννεφα μόλις τα άκουσαν.

Δυστυχώς αυτά που έχουμε πει εδώ και αρκετούς μήνες επαληθεύονται.

Υπάρχουν κάποιοι συνάδελφοι μου, λίγοι στον αριθμό, που ακολουθούν μη επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους  και αντί εμβολιασμού συστήνουν κοκτέιλ βιταμινών ως ένα τρόπο προφύλαξης κατά του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να έχουμε περιπτώσεις που συμβουλεύονται αυτούς τους γιατρούς, μένουν σπίτι και καθυστερούν να πάνε σε γιατρό. Δυστυχώς κάποιοι κινδύνευσαν και κάποιοι έχασαν τη ζωή τους. Αυτή είναι μια θλιβερή πραγματικότητα και αυτή η τακτική υπήρχε εδώ και μήνες».

Κληθείς να πει τι εννοεί με τη λέξη κυκλώματα ο κύριος Αρμεύτης επισήμανε πως εδώ και μήνες είχε λεχθεί  ότι κάποιοι συστήσουν κοκτέιλ.

«Συστήνουν χλωροκίνη και ψευδάργυρο ως θεραπεία κατά του COVID, κάτι που επιστημονικά δεν είναι τεκμηριωμένο. Δεν είμαι ο αρμόδιος για να λύσω αυτό το πρόβλημα. Απλά εμείς τολμήσαμε να βγάλουμε αυτό το πρόβλημα στην επιφάνεια.  Μάλιστα κατηγορηθήκαμε γιατί τολμήσαμε να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Τώρα ακούμε αυτό το πράγμα. Ότι αυτοί που ενάντια στα εμβόλια δίνουν εναλλακτικές θεραπείες και οδηγούν κόσμο στις μονάδες εντατικής και κάποιοι από αυτούς έχασαν την ζωή τους», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Omega