Δύο Κύπριοι κληρονόμησαν £150,000 από το «πουθενά»: Η απίστευτη ιστορία τους

1 Nick and Karen Christou in Las Vegas

Ο Κύπριος Νίκος Χρίστου και η αδερφή του θα πάρουν από £70,000 μετά την αποκάλυψη ότι τους άφησε κληρονομία ο παππούς τους, τον οποίο δεν γνώριζαν.

Σύμφωνα με την Παροικιακή, πρόκειται για τον Jim Ross, ο οποίος απεβίωσε στα 80 του χρόνια, ενώ είχε σταματήσει να έχει επικοινωνία με την κόρη του Beverley για περισσότερα από 30 χρόνια λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε στη σχέση τους.

Η Beverley στη δεκαετία του ’80 είχε μετακομίσει στο King’s Lynn και έκανε οικογένεια, ενώ έχασε τη ζωή της το 2016. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν είχε αναφερθεί ποτέ στη σχέση της με τον πατέρα της.

0 Nick Christou benefiary left and heir hunter Danny Curran MD of Finders International

Ο 31χρονος γιος της Beverley έκανε την αναπάντεχη ανακάλυψη ότι τον είχαν καλέσει από εκπομπή του BBC, η οποία ασχολείτο με υποθέσεις εντοπισμού χαμένων συγγενών.

Αν και στην αρχή φαινόταν ο 80χρονος να έχει περιουσία μόλις £5,000, στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι διατηρούσε σε τραπεζικό λογαριασμό £150,000, τα οποία είχε κερδίσει σε τυχερό παιχνίδι.

Ο Κύπριος κληρονόμος δήλωσε σε ξένα ΜΜΕ: «Αυτό το περιστατικό μας άλλαξε τη ζωή αλλά τελικά έκλεισε ένα επίπονο κεφάλαιο για την οικογένειά μου. Η μητέρα δεν μας μίλησε ποτέ για τον παππού μας, έτσι περάσαμε τη ζωή μας πιστεύοντας ότι δεν έχουμε κάποιον. Αφού χάσαμε τη μητέρα μας λόγω επιπλοκών στην υγείας της που της προκάλεσαν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, νιώθουμε ότι βρίσκεται μαζί με τον παππού μας στον ουρανό και μας χαμογελούν. Μάθαμε μάλιστα ότι ο παππούς μας είχε προσπαθήσει να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας και είχε δείξει τις θετικές του προθέσεις.

0 Nick and Karen Christou in Las Vegas

Ο 31χρονος, ο πατέρας του οποίου καταγόταν από την Κύπρο, έχει τέσσερα παιδιά, ενώ μέρος των χρημάτων που πήρε τα χρησιμοποίησε για να πάει ένα ταξίδι του μέλιτος στο Λας Βέγκας, το οποίο είχε αναβάλει για χρόνια.

Πηγή:Sigmalive