Εμπρησμός σκάφους – Χειροπέδες σε 23χρονο

Προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 23χρονου υπόπτου

b xeiropedes Αστυνομία

Συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 23 ετών, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού θαλάσσιου σκάφους, που διαπράχθηκε στην επαρχία Πάφου. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία,και με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε θαλάσσιο σκάφος, ιδιοκτησία 57χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χωράφι στην περιοχή Έμπας, στην Πάφο. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ την πυρκαγιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν στο θαλάσσιο σκάφος εκτεταμένες ζημιές.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και των Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο θαλάσσιο σκάφος είχε τεθεί κακόβουλα.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης εμπρησμού, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 23χρονου υπόπτου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, με δικαστικό ένταλμα, λίγο πριν τις 6.30 το απόγευμα της Παρασκευής.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ