Έφτασε στο αεροδρόμιο χωρίς μάσκα, αρνήθηκε PCR και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Κάτοικος Αγίας Νάπας η 33χρονη που συνελήφθη

12345 2 PCR, αεροδρόμιο, άρνηση, μάσκα, υπο κράτηση

Υπό κράτηση τέθηκε 33χρονη για επίθεση εναντίον αστυνομικού και άρνησης χρήσης προστατευτικής μάσκας κατά παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου .

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χτες στις 14:25 περίπου αφίχθη στο αεροδρόμιο Πάφου με πτήση  προερχόμενη από την Μόσχα, γυναίκα κάτοχος ρωσικού διαβατηρίου ηλικίας 33 ετών η οποία είναι μόνιμη κάτοικος Αγίας Νάπας.

Η 33χρονη είπε ο κ. Ιωάννου , φέρεται να αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο PCR test και ούτε έφερε προστατευτική μάσκα . Για την υπόθεση ειδοποιήθηκε η Αστυνομία μέλη της προσέγγισαν την  γυναίκα και της ανέφεραν ότι διέπραξε αδικήματα κατά παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Η 33χρονη δεν συμμορφώνονταν ενώ στην συνέχεια παρέδωσε το διαβατήριο της σε αστυνομικό για να καταγραφούν τα στοιχεία της.

Ακολούθως ωστόσο φέρεται να  κτύπησε με τα χέρια της τον αστυνομικό , άρπαξε το διαβατήριο και παράλληλα με το σώμα της έσπρωξε τον αστυνομικό για να αποφύγει τον έλεγχο  . Η 33χρονη συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Στην συνέχεια αυτή , κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαιοσύνης. Τελικά συγκατατέθηκε και της έγινε έλεγχος PCR test .

Η Αστυνομία Πάφου διερευνά την υπόθεση.