«Έφυγε» η Μαργαρίτα Κρητιώτη – Αποχαιρετά ο Δήμος Λ/σιας και ο ΣΑΚ

«Έφυγε» απ’ τη ζωή η αρχιτέκτονας Μαργαρίτα Κρητιώτη, εκ των εκ των αρχιτεκτόνων των κτηρίων του νέου Δημαρχείου Λευκωσίας στην εντός των τειχών πόλη

8383876e3be57893d8acc3d637719e23 2 αρχιτέκτονας, Θάνατος

«Έφυγε» απ’ τη ζωή η αρχιτέκτονας Μαργαρίτα Κρητιώτη, εκ των εκ των αρχιτεκτόνων των κτηρίων του νέου Δημαρχείου Λευκωσίας στην εντός των τειχών πόλη.
Δήμος Λευκωσίας και Σύνδεσμος Αρχιτεκτόνων Κύπρου αποχαιρετούν την καταξιωμένη αρχιτέκτονα.

Το «αντίο» του Συνδέσμου

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της Μαργαρίτας Κρητιώτη, εκ των ενεργών του μελών, με θητείες στα Διοικητικά Συμβούλια και σε εργασίες κριτικών επιτροπών, όπου εργάστηκε συλλογικά στις προσπάθειες να επιτευχθούν οι κοινοί στόχοι.

Μία καταξιωμένη πολυβραβευμένη Αρχιτέκτονας που ο πρόωρος χαμός της αφήνει βαθύτατο πένθος στην οικογένεια των Αρχιτεκτόνων.

Το κενό της απουσίας της θα συμπληρώνει έστω και νοητά, η παρακαταθήκη που αφήνει, ως μία εξαίρετη επιστήμονας αλλά και ως μία πιστή υπηρέτης ενός κοινωνικού λειτουργήματος.

Εκφράζονται τα ειλικρινή συλλυπητήρια στο σύζυγο της Dickon Irwin και την οικογένεια της.Μαργαρίτα, είμαστε υπερήφανοι που σε γνωρίσαμε ως συνάδελφο και άνθρωπο!

Η ανάρτηση του Δήμου Λευκωσίας

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Δήμου εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για το θάνατο της Μαργαρίτας Κρητιώτη, εκ των αρχιτεκτόνων των κτηρίων του νέου Δημαρχείου Λευκωσίας στην εντός των τειχών πόλη.

Εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στο σύζυγο της Dickon Irwin και την οικογένεια τους. Η Μαργαρίτα Κρητιώτη, ήταν καταξιωμένη αρχιτέκτονας με καινοτόμες και σύγχρονες ιδέες,  με σημαντική συμβολή στη σύγχρονη κυπριακή αρχιτεκτονική.