Έγκλημα στο Στρόβολο: Σκότωσαν εν ψυχρώ δύο καθηγητές (φωτογραφίες)

strovolos2 Αστυνομία, Έγκλημα
©Εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία και με το πρώτο φως της ημέρας στη σκηνή έσπευσε ιατροδικαστής για εξετάσεις. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό των δραστών, αναζητώντας παράλληλα τα αίτια του στυγερού εγκλήματος.

Ένα ζευγάρι καθηγητών, 60 και 50 ετών, δολοφονήθηκε γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα στο σπίτι του στον Στρόβολο. Σύμφωνα με πληροφορίες του politis.com.cy, άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες εισήλθαν σε οικία και δολοφόνησαν με μαχαίρι τους ιδιοκτήτες.

Όπως αναφέρουν πηγές τα θύματα βρέθηκαν πνιγμένα στο αίμα στο δάπεδο του σπιτιού. Το 11χρονο υιοθετημένο παιδί του ζευγαριού μπόρεσε να διαφύγει. Έτρεξε σε γειτονικό σπίτι και ανέφερε σε κατάσταση πανικού τι συνέβη. Οι δράστες φέρονται να είπαν στο παιδί να μην φοβάται και δεν θα το πείραζαν.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και περιπολικα μετέβησαν στην περιοχή όπου απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισε η αναζητηση των δραστών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες μιλούσαν τη κυπριακή διάλεκτο και φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες.

Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να υπήρξε ληστεία, ενώ η χρήση μαχαιριών για τη δολοφονία παραπέμπει σε προσωπικό μίσος των δραστών.

strovolos6 Αστυνομία, Έγκλημα
©Εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ
strovolos5 Αστυνομία, Έγκλημα
©Εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ
strovolos4 Αστυνομία, Έγκλημα
©Εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ
strovolos3 Αστυνομία, Έγκλημα
©Εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ
strovolos1 Αστυνομία, Έγκλημα
©Εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ

Πηγή: ΠΟΛΙΤΗΣ