Είχε στην κατοχή του κάνναβη 230 γραμμαρίων – Σκοπός του, η προμήθεια σε άλλο πρόσωπο

Τί εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας

astynomia police narkwtika ΥΚΑΝ

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 21 ετών προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας μετά τον εντοπισμό στην κατοικία του, ποσότητας κάνναβης μεικτού βάρους 230 γραμμαρίων. Ο 21χρονος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.30 χθες το μεσημέρι, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, με δικαστικό ένταλμα, διενήργησαν έρευνα στην κατοικία του 21χρονου, στη Λεμεσό, μετά από πληροφορία που ανέφερε ότι αυτός ασχολείται με τη διακίνηση ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ανευρέθηκαν στην κατοικία του υπόπτου εννέα συσκευασίες, που περιείχαν πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 230 γραμμαρίων περίπου, μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, και το χρηματικό ποσό των 735 ευρώ. Ανευρέθηκαν επίσης, δύο ναρκωτικά χάπια τύπου «έκσταση» και μισολιωμένο δισκίο τύπου «έκσταση», μικροποσότητα κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεταμφεταμίνη τύπου MDMA, βάρους 0,5 γραμμαρίου περίπου, και άλλα τεκμήρια.

Ο 21χρονος ύποπτος συνελήφθη από τα μέλη της ΥΚΑΝ για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και με δικαστικό ένταλμα, που εκδόθηκε για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό.